Fun pe Facebook Messenger: serviciul are primul joc Fun pe Facebook Messenger: serviciul are primul joc
Știm prea bine jocurile pe care le avem la dispoziție în cadrul Facebook. Chiar dacă nu vă numărați printre cei care se relaxează cultivând... Fun pe Facebook Messenger: serviciul are primul joc

Știm prea bine jocurile pe care le avem la dispoziție în cadrul Facebook. Chiar dacă nu vă numărați printre cei care se relaxează cultivând (virtual) plante, hrănind (tot virtual) o fermă de animale sau aranjând cărțile la Solitaire, cu singuranță sunteți printre cei care primesc invitații de la prieteni pentru a încerca vreun joc nou.

Însă developerii rețelei de socializare nu se lasă mai prejos nici când vine vorba despre serviciul de mesajerie. Așa că au lansat primul joc pe care utilizatorii îl pot folosi atunci când se află într-o conversație cu prietenii.

Doodle Draw poate fi instalat prin intermediul aplicației de Messenger, fiind disponibil atât pentru dispozitivele cu Android cât și pentru cele cu iOS.

Este primul joc lansat pe Messenger după ce Facebook a deschis API-ul  (interfața pentru programarea de aplicații) pentru serviciul de chat.

Deși inițial cei de la Facebook erau interesați doar de crearea unor instrumente de conținut, precum GIF-uri sau meme, se pare că acum sunt deschiși către orice fel de aplicații care le-ar putea aduce utilizatori și spori timpul petrecut de aceștia în compania serviciilor companiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: