Fu fain în prima zi de UNTOLD Festival Fu fain în prima zi de UNTOLD Festival
UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, a găzduit în Capitala Europeană a Tineretului peste 53.000 de festivalieri în prima... Fu fain în prima zi de UNTOLD Festival

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, a găzduit în Capitala Europeană a Tineretului peste 53.000 de festivalieri în prima zi. Momentele de apogeu au fost prestațiile headlinerilor DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB de pe URSUS UNTOLD Arena.

Începând de ieri, Cluj-Napoca este destinația muzicală a României. Peste 53.000 de participanți s-au bucurat de prestațiile artiștilor din prima zi și de activitățiile de relaxare din Parcul Central.

Încă de la intrarea în festival, publicul a putut să descopere zonele de relaxare și multiplele activități din cadrul Parcului Central. Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România.  Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.

Decorul scenei invită publicul să se lase purtat într-o lume plină de magie, să evadeze din cotidian pentru 4 zile, să se bucure de atmosfera plină de energie, unde personajele din basmele românești prin viață cu ajutorul inovațiilor tehnologice, până târziu în noapte.

Construcția scenei însumează: 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. În echipa de producție de la main stage ne bucurăm să avem alături de noi specialiști care fac parte din echipa lui Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell.

Concertele Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB au strâns festivalierii în URUSUS UNTOLD Arena pentru ore bune de concerte energice și interactive. Apogeul serii a fost concertul celor doi frați DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE care au fluturat steagul României ,pe scenă sub privirele încântate ale fanilor.

BILETE ȘI ABONAMENTE

Bilete pentru fiecare zi se mai pot achiziționa de la punctul de Ticketing din Parcul Central în orarul 10 a.m – 3 a.m, la  prețul de 150 lei. Abonamentele la UNTOLD Festival mai pot fi achiziționate doar astăzi la prețul de 320 lei, în același orar.

The Untod StageEvadăm împreună din cotidian pentru 4 zile, într-o lume cu personaje de poveste, pe un tărâm fantastic de basm și inovație tehnologică, unde Binele triumfă în fața Răului, din zori de zi până târziu în noapte. Just believe. #Untoldfestival

Posted by Untold Festival on Friday, 31 July 2015

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, și va aduce  pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca peste 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: