Fructe de sezon pentru tot anul, depozitate in lazile frigorifice SpacePlus de la Electrolux Fructe de sezon pentru tot anul, depozitate in lazile frigorifice SpacePlus de la Electrolux
Pentru a te putea bucura de savoarea fructelor preferate pe parcursul intregului an, poti alege cea mai simpla si eficienta metoda de conservare –... Fructe de sezon pentru tot anul, depozitate in lazile frigorifice SpacePlus de la Electrolux

Pentru a te putea bucura de savoarea fructelor preferate pe parcursul intregului an, poti alege cea mai simpla si eficienta metoda de conservare – congelarea. Lazile frigorifice SpacePlus de la Electrolux te vor ajuta sa ai parte de desertul tau preferat chiar si iarna, congeland pentru mult timp ingredientele dulci din sezonul estival.

Dupa ce sunt spalate, uscate si introduse in pungi de plastic sau caserole, fructele vor fi depozitate in lada frigorifica SpacePlus si congelate rapid, datorita functiei ActionFreeze, pastrandu-si in totalitate aroma si calitatile nutritive. Astfel, fructele pot fi congelate pentru o perioada de pana la 8 – 10 luni, iar legumele, pentru 12 – 16 luni.

Mentinerea in conditii optime a alimentelor in lada frigorifica SpacePlus este asigurata de monitorizarea constanta a temperaturii din interiorul lazii. Astfel, in momentul in care temperatura devine prea ridicata din cauza unei pene de curent sau a capacului uitat deschis, semnalele luminoase si acustice te vor avertiza de cresterea temperaturii din interior.

Lada frigorifica SpacePlus de la Electrolux

Lazile frigorifice de la Electrolux au capacitati diferite care variaza de la 230 de litri pana la 400 de litri, ceea ce inseamna ca vei putea depozita, pe langa fructe, o cantitate mare de legume, carne sau alte alimente, eliminand problema lipsei de spatiu.

Aceste lazi au nevoie de spatiu restrans de depozitare pentru ca au dimensiuni exterioare mici si capacitati interioare comparabile cu cele standard de pe piata, datorita integrarii condensatorului in peretii laterali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: