Bittnet Systems, unul din liderii pieţei de training IT din România, ţinteşte pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, până...

InternetBittnet Systems, unul din liderii pieţei de training IT din România, ţinteşte pentru 2014 o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, până la 2,5 milioane de euro, de la 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013. Bittnet Systems, o companie antreprenorială românească, deţinută de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), a finalizat primele trei luni ale acestui an cu o cifră de afaceri de 480.000 de euro, în creştere cu 95% faţă de cea înregistrată în primul trimestru al anului trecut.

Mihai Logofatu«Creşterea din primele trei luni ale anului 2014, de 95%, a fost determinată în principal de concretizarea mai multor proiecte de videoconferinţe, virtualizare şi construcţie de centre de date.

Rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al acestui an, dar, mai ales, cele de anul trecut (care a fost cel mai bun din istoria de şapte ani a companiei) ne fac să fim încrezători că în 2014 putem atinge un nou record»

Mihai Logofătu, CEO al Bittnet Systems

Compania îşi propune să menţină un ritm susţinut de creştere până la sfârşitul anului, concentrându-şi eforturile pe organizarea şi livrarea către clienţi a mai multor tipuri de training-uri Microsoft Office şi IBM, precum şi pe implementarea de proiecte de suport.

Cristian Logofatu«În 2013, profitabilitatea noastră a cunoscut un trend ascendent, valoarea EBITDA dublându-se, de la 35.000 de euro la 77.000.

Profitabilitatea a crescut mai repede decât cifra de afaceri (120% pentru EBITDA versus 75% pentru cifra de afaceri), ceea ce ne face să avem siguranţa că în 2014 Bittnet Systems îşi va menţine ritmul accelerat de creştere»

 Cristian Logofătu, CFO al Bittnet Systems

Bittnet Systems, companie înfiinţată în 2007, este liderul pieţei de training IT din România, oferind în acelaşi timp clienţilor săi şi servicii de implementare, suport şi echipamente hardware. Bittnet este unic partener GlobalKnowledge în România, având astfel competenţe certificate pentru a organiza orice tip de training IT.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: