Avangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru producătorii de software, Cloud și servicii online, se clasează pe locul patru în topul...
avangateAvangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru producătorii de software, Cloud și servicii online, se clasează pe locul patru în topul Online Advertising Blue Book Top 20 CPS Affiliate Networks pentru 2015, fiind totodată prima rețea specializată pe produse digitale în cadrul aceluiași top.

Cu o creștere de șapte  poziții față de 2014 și 10 poziții față de anul anterior, Avangate se poziționează înaintea programului de afiliați al platformei eBay și imediat după Amazon.

Topul 20 Blue Book este realizat de către mThink și are drept criterii de clasament reputația, clientela, popularitatea și dimensiunile a peste 400 de rețele de afiliere globale. O parte importantă a procesului de clasificare este reprezentată de chestionarea a peste 32.000 de persoane din industrie, alături de metodele tradiționale de cercetare de piață, opinii agregate ale experților în afiliere, date de trafic online și indicatori de măsurare a influenței în domeniu.

“Avangate continuă să evolueze într-un mod impresionant de la an la an în cadrul clasamentului Blue Book, bucurându-se de un sprijin puternic din partea comunității de vânzători”, spune Chris Trayhorn, CEO mThink. “Fiind prima rețea de afiliați specializată pe bunuri digitale în clasamentul actual, Avangate este dovada că specializarea și calitatea serviciilor sunt foarte apreciate în această industrie dinamică.”

Michael Ni, Avangate: clienții sunt interesați acum de modul în care vânzătorul cultivă relația cu ei

“Marketingul prin afiliați continuă să crească și, împreună cu el, și cererea pentru rețelele de distribuție de calitate ridicată, specializate pe diverse verticale”, a precizat Michael Ni, CMO/SVP Marketing și Produse la Avangate. “Rețeaua noastră este orientată către software și servicii online și către satisfacerea cerințelor specifice ale modelelor de business bazate pe abonamente și produse digitale. Suntem, de asemenea, extrem de atenți la calitatea suportului pe care îl oferim și trebuie să le mulțumim afiliaților și clienților pentru recunoașterea oferită și pentru contribuția adusă la această creștere fără precedent în clasamentul Blue Book.”

Una dintre principalele platforme de marketing prin afiliați pentru produse digitale la nivel global, rețeaua de peste 50.000 afiliați a Avangate (activitățile companiei sunt coordonate din România) a obținut o creștere de peste 80% în vânzările totale generate de afiliați în 2014, comparativ cu 2013.  Media valorică a unei comenzi și ratele de conversie în rețeaua Avangate pe zonele software, eBooks și servicii online au înregistrat o evoluție ascendentă de la an la an, produsele digitale fiind acum una dintre categoriile cu cele mai rapide creșteri pentru afiliați.

Compania a fost fondată în 2006 de către omul de afaceri Radu Georgescu, proprietarul GECAD Group, și a fost vândută în totalitate, în 2013, către compania americană de investiții financiare Francisco Partners.

Topul 20 Blue Book_Avangate

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: