Fossil deschide primul magazin din România în AFI Palace Cotroceni Fossil deschide primul magazin din România în AFI Palace Cotroceni
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, își extinde oferta de branduri premium prin deschiderea primului magazin Fossil din România. „Ne... Fossil deschide primul magazin din România în AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, își extinde oferta de branduri premium prin deschiderea primului magazin Fossil din România.

Ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu oportunități atractive pentru nevoile lor, mizând întotdeauna pe criterii precum calitate, noutate și diversitate. Astfel, ne bucurăm să anunțăm deschiderea primului magazin Fossil în România și îi invităm pe clienții noștri să descopere colecțiile de accesorii de lux ce vor fi disponibile în centrul nostru comercial. Anul acesta AFI Palace Cotroceni s-a extins cu mai multe nume noi aduse pentru prima oară în România, precum Tezenis, New Era și Tally Weijl.”, declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Cu o activitate de peste 30 de ani pe piață, brandul Fossil lansează anual patru colecții noi, la început de sezon, care cuprind produse cu un design unic, ce setează trendurile în materie de accesorii la nivel mondial.

Clienții găsesc în magazinul deschis în AFI Palace Cotroceni, de la cele mai noi modele de ceasuri și bijuterii, până la ochelari de soare, parfumuri, precum și produsele din piele Fossil, genți, portofele și accesorii pentru femei și bărbați.

Pe lângă produsele marcă proprie, Fossil comercializează ceasuri și sub alte mărci precum Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Skagen și Karl Lagerfeld.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: