Forța fie cu voi: parcuri tematice Star Wars în Disneyland și Disney World Forța fie cu voi: parcuri tematice Star Wars în Disneyland și Disney World
Star Wars nu a dus niciodată lipsă de fani. În așteptarea următorului episod al poveștii, a cărui lansare este programată pentru iarna acestui an... Forța fie cu voi: parcuri tematice Star Wars în Disneyland și Disney World

Star Wars nu a dus niciodată lipsă de fani. În așteptarea următorului episod al poveștii, a cărui lansare este programată pentru iarna acestui an (în România ar urma să ajungă în cinematografe pe 18 decembrie), personajele lui George Lucas ar putea ajunge în două emblematice parcuri de distracție: Disney World, din Florida, și Disneyland, din California.

Oficialii Disney și-au anunțat la finalul săptămânii trecute planurile de a deschide două parcuri tematice Star Wars în incinta celor două lumi de poveste. Fiecare dintre cele două parcuri va avea o suprafață de peste 5 hectare și va fi populat cu actori care vor interpreta rolurile celebrelor personaje din îndrăgita serie.

În plus, oficialii Disney i-au asigurat pe fanii Star Wars că din parcuri nu vor lipsi zona de recreere Creature Cantina sau roller-coasterul Millenium Falcon, precum și alte expoziții în care aceștia se vor putea afla față în față cu personajele preferate.

Star Wars Launch Bay va fi disponibil în cursul lunilor viitoare…Season of the Force va debuta la începutul lui 2016″, se precizează într-un comunicat al Disney.

Cum va arăta Shanghai Disneyland, primul resort al Disney din ultimul deceniu

Nu este prima dată când cei de la Disney vor să câștige notoritate (și bani) de pe urma Star Wars.

Încă înainte de 2012, momentul în care grupul a achiziționat Lucasfilm, Disney intrase într-un parteneriat cu studioul de film pentru a oferi Star Tours, o plimbare virtuală prin lumea din Războiul Stelelor (atracția a fost una constantă în cadrul parcului de distracții încă de la debutul ei, în 1987).

Însă acum este pentru prima dată când univerul Star Wars va avea bucățica sa proprie în cadrul parcului.

disney star wars

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: