Forever 21 vine în Sun Plaza după finalizarea lucrărilor de extindere a centrului comercial Forever 21 vine în Sun Plaza după finalizarea lucrărilor de extindere a centrului comercial
S IMMO AG demarează lucrările de reconfigurare și extindere a Centrului Comercial Sun Plaza din București. La finalul proiectului, aproximativ 40 de magazine noi... Forever 21 vine în Sun Plaza după finalizarea lucrărilor de extindere a centrului comercial

S IMMO AG demarează lucrările de reconfigurare și extindere a Centrului Comercial Sun Plaza din București. La finalul proiectului, aproximativ 40 de magazine noi vor fi adăugate centrului comercial, 75% dintre acestea fiind deja contractate.

Printre noii chiriași se numără branduri de renume mondial care intră pe piața din România, inclusiv retailerul american Forever 21, care își continuă planurile de expansiune și deschide în Sun Plaza unul dintre cele mai mari magazine din țară.

Transformarea Sun Plaza a început în primul trimestru al lui 2016 și urmează să fie finalizată în primele trei luni ale lui 2018. Aceste lucrărivor conduce la crearea unui spațiu modern de retail și petrecere a timpului liber, cu o suprafață de 11.000 m.p.

“Sun Plaza și-a câștigat statutul de centru comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, iar procesul de reconfigurare va consolida această poziție pe viitor.  Remodelarea va crea o nouă atmosferă în mixul nostru de retail, adăugând noi branduri, sporind prestigiul centrului și câștigând capacități noi de fashion.  Suntem în stadii avansate de negocieri cu diverși retaileri, inclusiv branduri care vor genera cu siguranță entuziasm în rândul clienților noștri”, susține Friedrich Wachernig, membru în Consiliul de Administrație al S IMMO AG.

Reconfigurarea Sun Plaza va fi realizată în faze, pe o perioadă de 24 luni. Această modalitate va asigura continuarea în bune condiții a activității chiriașilor existenți și menținerea la un nivel de calitate ridicată a experienței de cumpărareîn centrul existent.

Majoritatea lucrărilor de reconfigurare se desfășoară într-o zonă independentă atât de centrul comercial, cât și de traficul de vizitatori existent. Remodelarea include, pe lângă extinderea pasajului subteran, care face legătura cu stația de metrou Piața Sudului,crearea  de noi magazine și căi de acces în în această zonă. Extinderea va cuprinde în principal suprafața fostului magazin Mobexpert.

O parte dintre chiriașii ancoră, cum ar fi H&M și C&A, își vor reloca și moderniza magazinele pentru a oferi o gamă mai variată de produse.

În cei șase ani de la lansare, Sun Plaza a avut o performanță deosebită, iar procesul de reconfigurare îi va întări poziția dominantă pe care o deține pe piața de retail din București.  Pentru al treilea an consecutiv, proiectul înregistrează un grad de ocupare de 100%, în timp ce  75% din suprafața ce urmează să fie inaugurată în 2018 este deja pre-închiriată. Mai mult, reprezentanții Sun Plaza estimează că proiectul va fi ocupat în totalitate la finalul lucrărilor.

“Suntem încântați că Forever 21 face parte din reconfigurarea Sun Plaza, cu unul dintre cele mai mari magazine ce urmează să fie deschise în România. Mai multe branduri se vor alătura portofoliului nostru și așteptăm cu nerăbdare să anunțăm noutățile în curând. Noile magazine și spatii de petrecere a timpului liber vor reprezenta un plus de valoare considerabil pentru comunitatea care trăiește și lucrează în sudul și estul Bucureștiului”, adaugă Vicențiu Spătaru, Sun Plaza Centre Manager .

Lucrările de reconfigurare a Sun Plaza sunt concepute de echipa de arhitecți și ingineri din cadrul ATP Vienna și coordonate local de Optim Project Management. Constructorul general este Bog’Art, una dintre cele mai mari și mai experimentate companii de construcții din România.

S IMMO AG investește în proprietăți comerciale și rezidențiale din Austria și Germania, precum și în țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Acţionarii strategici majoritari ai S IMMO AG sunt Erste Group şi Vienna Insurance Group.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: