Nokia a anunțat la MWC 2014 Barcelona că aplicația globală pentru comenzi de mâncare foodpanda și brandul afiliat hellofood, susținute de Rocket Internet, cel...
Nokia & foodpandaNokia a anunțat la MWC 2014 Barcelona că aplicația globală pentru comenzi de mâncare foodpanda și brandul afiliat hellofood, susținute de Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, vor fi în curând disponibile și pe dispozitivele din gama Nokia Asha, Lumia și X.

Mai mulți parteneri, precum Facebook, BBM, Twitter, LINE, Viber, Electronic Arts, Gameloft sau Rovio urmează să își lanseze, de asemenea, aplicații pentru telefoanele Nokia din gama Asha, X și Lumia. Aplicația foodpanda este disponibilă gratuit și pentru utilizatorii din România în Appstore si Google Play.

Nokia a lansat, de asemenea, noi modele de telefoane la prețuri accesibile, inclusiv o nouă gamă de smartphone-uri dezvoltate pe platforma software Nokia X. Această lansare reafirmă poziția de lider pe care Nokia o are în furnizarea de inovație la un preț accesibil, prin intermediul gamei de telefoane Lumia.

„Pentru întreg portofoliul nostru de produse, foodpanda / hellofood oferă o modalitate convenabilă de a vizualiza meniuri și a comanda mâncare de la restaurante mari din toată lumea. Deja ne este foame când ne gândim la colaborarea cu foodpanda / hellofood, ce are ca scop extinderea utilizării aplicației lor în toate piețele aflate în creștere”, a declarat Bryan Biniak, Vicepreședinte și General Manager Nokia pentru dezvoltarea aplicațiilor.

„Este o onoare pentru noi să fim partenerii unui jucător de talie mondială cum este Nokia. Faptul că aplicațiile vor fi disponibile și pe telefoanele Nokia se integrează foarte bine în strategia noastră de a ne asigura că oamenii din toată lumea vor avea parte de confort, varietate și un serviciu excelent pentru clienți atunci când comandă mâncare prin intermediul foodpanda și hellofood”, a spus Ralf Wenzel, Global Managing Director foodpanda și hellofood.

foodpanda și hellofood ajută restaurantele partenere să își crească vânzările, prin intermediul platformelor online și mobile, punându-le la dispoziție cele mai noi tehnologii și instrumente pentru analytics. Clienții își pot alege online felul de mâncare preferat, iar foodpanda / hellofood procesează comanda și o trimit către restaurant, care se ocupă apoi de livrare. foodpanda / hellofood are parteneriate cu peste 22.000 de restaurante la nivel mondial.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu aproape 200 de restaurante din București și Cluj-Napoca, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: