Producatorul de mezeluri Reinert, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de pofil, lanseaza pe piata incepand cu luna martie, gama...
Gama Felii Fine ambalajeProducatorul de mezeluri Reinert, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de pofil, lanseaza pe piata incepand cu luna martie, gama „Reinert Felii Fine”, un segment premium de opt preparate din carne ce nu au in componenta alergeni precum soia, lactoza si gluten.

„Ideea acestei noi game a pornit de la dorinta de inovatie si de crestere a competitivitatii produselor noastre, pe piata preparatelor din carne, cu scopul final de a veni în întampinarea dorintelor consumatorilor nostri”, a declarat Roland Verdev, director general vanzari in cadrul grupului Reinert.

Meze Taverna, o experiență grecească de neuitat chiar în inima Bucureștiului

Potrivit oficialilor companiei, special pentru acest proiect a fost achizitionata o noua linie de productie ce permite obtinerea feliilor foarte fine si modul deosebit de asezare a acestora în caserola, caracteristici ce ofera unicitate gamei.

„In procesul de creatie a design-ului de ambalaj s-a urmarit creionarea unei imagini unitare la raft a brand-ului Reinert, pe piata internationala, unul din elementele comune fiind pictograma sigiliului „Familia Reinert-Traditie din 1931″ cu rolul de a atesta garantia calitatii produselor noastre certificata de experienta Grupului Reinert ce vine cu o traditie de mai bine de opt decenii în industria preparatelor din carne. In acelasi timp se identifica si elemente ce atesta particularitatile  fiecarei piete în parte, in acest sens pe ambalajele articolelor produse in fabrica din Romania apare pictograma „Produs in Romania”, atestand originea autohtona a acestor articole”, a precizat Paula Somesan, director de marketing Reinert Romania.

Eticheta informationala vine deasemenea in sprijinul comunicarii complete catre consumatori oferind pe langa lista de ingrediente, valori nutritionale si ponderea acestora in consumul de referinta al unui adult obisnuit.

„Din faza de ideea a proiectului am decis ca gama „Reinert Felii Fine” va fi o gama de articole premium ce acopera o sortimentatie diversa de salamuri crud-uscate, sunci fierte si salamuri fierte ce nu contin agenti alergeni cum sunt soia, gluten si lactoza. Pentru a comunica acest lucru consumatorilor am ales o modalitate facila, si anume, pe eticheta am integrat pictogramele care atentioneaza asupra acestor agenti alergeni precum si informatii referitoare la continutul de carne”, a completat Florenta Dobrin, director executiv al Reinert Romania.

Primele trei produse din gama „Felii Fine” au fost lansate pe piata la sfarsitul lunii februarie si fac parte din categoria  salamuri crud-uscate:

  • Salam Banatean premium 100g, feliat;
  • Salam Ardelenesc premium 100g, feliat;
  • Salam cu carne de curcan premium 100g, feliat (nu contine carne de porc).

H&E Reinert Romania, parte a grupului Reinert, a inaugurat la inceputul anului 2007 fabrica de mezeluri de la Feldioara, Brasov, aceasta fiind prima fabrica deschisa de producatorul german in afara granitelor tarii de origine.

Gama Felii Fine

_salam_curcan

_salam_banatean

_salam_ardelenesc

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: