Food Trends: Noile gelato bio G7, deserturi răcoritoare 100% ecologice Food Trends: Noile gelato bio G7, deserturi răcoritoare 100% ecologice
Noile gelato bio G7, deserturi răcoritoare 100% ecologice, sunt aduse în România de către compania Maresi Foodbroker. Panna, Crema și Cacao sunt trei gelato obținute... Food Trends: Noile gelato bio G7, deserturi răcoritoare 100% ecologice

Noile gelato bio G7, deserturi răcoritoare 100% ecologice, sunt aduse în România de către compania Maresi Foodbroker. Panna, Crema și Cacao sunt trei gelato obținute pe baza unor rețete tradiționale italiene și care conțin doar ingrediente ecologice.

Considerate un trend în ultimii ani, produsele bio-eco oferă siguranța unor alimente fără substanțe chimice, în România fiind consumate cu preponderență de către familiile cu copii, persoanele care au probleme de sănătate, cât și de către persoanele care acordă o atenție sporită alimentației sănătoase.

Din ce în ce mai mulți români sunt interesați de produsele organice, iar pe piața noastră nu   există încă multe opțiuni în ceea ce privește deserturile bio. Dorim să venim în întâmpinarea acestei cerințe cu trei rețete de gelato tradițional italian, care se bucură deja de apreciere pe  piața europeană, fiind lansate în luna iulie a acestui an.

Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator G7 Gelati

Trendul bio ia amploare și în România, un studiu realizat de către Ipsos Research arătând că,   până în anul 2014, 40% dintre români cumpăraseră cel puțin un produs ecologic. Înghețata G7 Gelato bio devine astfel pe piața românească o alternativă 100% ecologică pentru desertul răcoritor atât de apreciat pe timp de vară, însă în multe cazuri plin de substanțe chimice.

Rețetele tradiționale de gelato italian au fost realizate încă de la început cu ingrediente naturale, așadar folosirea produselor ecologice garantează aroma autentică a G7 Gelati. Panna este un produs din 42% frișcă și lapte bio, ingrediente 100% organice. Sortimentul Crema conține, alături de lapte și frișcă (40%), 4% gălbenuș de ou. Cacao este un produs care conține 8% cacao bio din Republica Dominicană. Toate rețetele sunt produse fără gluten.

CREMA BIO

G7 Gelati este un produs diferit de înghețata obișnuită, fiind produs după rețete tradiționale italiene, ce lasă doar 9-12% aer în compoziție.

Ingredientele organice proaspete care sunt utilizate în realizarea celor trei sortimente (frișcă, lapte, gălbenuș de ou, cacao) conferă acesteia cremozitatea, gustul și aspectul unui gelato autentic, putând fi cu ușurință deosebit de rețeta americană de înghețată. Cutiile de gelato sunt umplute și decorate manual, asigurându-se unicitatea și cremozitatea produsului.

G7 Gelato organic Panna, Crema și Cacao se găsesc în varianta de 500 ml, la un preț recomandat de 19.90 lei. Produsele sunt disponibile pentru moment doar în magazinele Mega Image, urmând să se stabilească noi colaborări cu alte rețele de supermarketuri.

Pe lângă gelato bio, brandul G7 are pe piața din România și sorbeturile G7, produse fără lapte, cât și gelato Siviero Maria, o gamă care cuprinde peste 20 de varietăți diferite și care poate satisface orice preferință individuală a  consumatorilor.

PANNA BIO

Povestea G7 Gelati a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un Gelato, acea înghețată italiană autentică, realizată manual.

Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe.

Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, G7 Gelati rămâne fidel rețetei tradiționale, fiecare cutie de înghețată Siviero Maria, sorbet G7 și G7 Gelato Bio fiind umplută și decorată manual.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: