Revenirea angajaților multinaționalelor din marile orașe ale țării la birou după încheierea perioadei de concedii a generat o creștere de circa 20% a comenzilor...
foodpandaRevenirea angajaților multinaționalelor din marile orașe ale țării la birou după încheierea perioadei de concedii a generat o creștere de circa 20% a comenzilor online de mâncare, potrivit foodpanda, cea mai mare platformă mobilă și online de food ordering din România, prezentă în 12 orașe  din țară.

Odată cu toamna și ultimele concedii din septembrie terminate, angajații marilor companii din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara sau Arad s-au întors la birou cu poftă de muncă, dar și de mâncare. Potrivit informațiilor foodpanda.ro, comenzile de la birou, pentru meniuri de prânz complete, compuse din fel principal, garnitură, salată și desert, au crescut cu circa 20% în lunile septembrie și octombrie, față de media de comenzi raportată în perioada estivală.

„Imediat după încheierea concediilor de vară am raportat o creștere semnificativă a numărului de comenzi de prânz. Se comandă, din nou, preponderent în timpul săptămânii și de la birou, peste 60% din comenzile pe care le înregistrăm venind pentru adrese de corporații”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Managerul foodpanda afirmă că, în continuare, meniurile complete au cea mai mare căutare, însă, anul acesta, comparativ cu 2013, se observă și o creștere semnificativă a comenzilor pentru preparate raw-vegane, neprocesate termic, preferate în special de doamne și domnișoare.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 300 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați și Sibiu, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: