În această toamnă, reţeaua de restaurante fast-food KFC, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a introdus un nou...
Crispy MeltzÎn această toamnă, reţeaua de restaurante fast-food KFC, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a introdus un nou produs în meniu, Crispy Meltz, o combinație de Crispy Strips, brânză Cheddar și cubulețe de roșii, învelite într-o tortilla rumenită pe grill.

Potrivit oficialilor reţelei, produsul a fost dezvoltat pornind de la dorințele clienților KFC de a avea o alternativă la un sandwich clasic.

„Zilnic, în restaurantele noastre se pregătesc Crispy Strips delicioase, cel mai bine vândut produs din meniul KFC în România. Experiența ne-a arătat că avem mulți clienți interesați de noutățile din meniu, care vor să testeze produsele preferate în noi variante, așa că ne-am gândit să reinventăm produsul Crispy Strips. Așa a apărut Crispy Meltz, un produs în care ingredientele sunt învelite într-o tortilla fragedă, pentru a oferi o alternativă mai ușoară la un sandwich clasic″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.

Crispy Meltz este disponibil în trei variante: Crispy Meltz, cu 1 Crispy Strip, brânză Cheddar și cubulețe de roșii, în tortilla rumenită pe grill; Dublu Crispy Meltz, cu 2 bucățele delicioase de Crispy Strips, brânză Cheddar, sos sweet & sour, roșii și tortilla și Meniu Dublu Crispy Meltz, ce conține Dublu Crispy Meltz, o porție medie de cartofi și răcoritoare de 0,4 L. Oferta pentru Crispy Meltz începe de la 5 lei.

Produsele Crispy Strips sunt bucăţi de pui 100%, picante, crocante la exterior şi fragede la interior, proaspăt preparate în restaurante în fiecare zi.

KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume şi face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® şi Crispy Strips, Aripioare Picante şi sandvişuri de pui proaspăt preparate. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări. În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 52 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: