Flow Human Capital, o agenție inovativă de recrutare în domeniul IT&C caută în România 10 ingineri specializați în natural language processing, un domeniu de...

programatorFlow Human Capital, o agenție inovativă de recrutare în domeniul IT&C caută în România 10 ingineri specializați în natural language processing, un domeniu de elită.

Programatorii recrutați de către Flow Human Capital vor genera soluții software în domenii cu grad ridicat de probabilitate precum trading-ul și domeniul financiar, astfel încât să asigure noi punți de dezvoltare multidisciplinară, oferind predicții prin procesarea unui volum de date imens.

Inginerii vor lucra la dezvoltarea unei platforme software unice în lume, capabile să creeze componente necesare în extracția de metadate textuale. Platforma are la bază limbaje cunoscute de programare precum Java, dar și unele foarte specializate, precum Groovy, Scala, Clojure, Python, Ruby sau Perl.

Pozițiile deschise sunt de: „Platform Developer in data mining”, „NLP Developer”, „Research Engineer”, „Content QA engineer”, „Team Leader”.

Candidații relevanți pentru aceste poziții trebuie să aibă experiență în: matematică aplicată, statistică, procesare de date, să fie familiari cu conceptul de machine learning și să poată crea tehnici performante de analiză algoritmică în acest domeniu

Anca Bucur, Manager al agenției Flow Human Capital

Angajatorul este o multinațională cu sediul în New York ce are peste 60.000 angajați în cele 100 de țări în care activează.

Inginerii români vor contribui astfel la dezvoltarea tehnologiei software de ultimă generație pentru analiza, conectarea și valorificarea celor mai mari baze de date de content științific din lume.

Prezența pe piața de recrutare din România a unor companii de acest profil asigură un mediu propice pentru dezvoltare-cercetare în domeniul inteligenței artificiale, natural language processing, dincolo de paradigma programării clasice.

Creșterea volumului de recrutare în domeniul IT&C se datorează creșterii pieței de outsourcing locale în dezvoltarea de soluții software din ultima perioadă de timp. Termenul-limită pentru primirea CV-urilor este 30 iunie 2014.

60 posturi libere în domeniul IT&C

Flow Human Capital caută în România în total 60 de ingineri dezvoltatori de software pentru proiecte de lucru inovative. Compania angajează specialiști software in tehnologii precum: .NET, C#, Java, Embedded software, Linux kernel, analog și digital design, Telecomunicații, Quality assurance, web development, IOS, Android. „Estimăm că până la sfârșitul anului vom recruta până la 100 de ingineri software pe toate categoriile de experiență”, a mai precizat Anca Bucur, Manager al agenției Flow Human Capital.

Flow Human Capital este o noua agenție de recrutare în domeniul IT&C. Clienții Flow Human Capital sunt în special companii multinaționale din Statele Unite, Israel și Europa interesate să investească în personal calificat, majoritatea proiecte de lucru pe zona de R&D. Cele mai frecvente poziții de recrutare promovate de către agenția  Flow Human Capital vizează lucrul cu tehnologii precum: Java, .NET, Embedded, QA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: