Colectia combina o cromatica cu mult alb, pasteluri, tonuri de mov si galben, in aranjamente de flori cu un aer diafan si plin de...

Floria_o zi perfectaColectia combina o cromatica cu mult alb, pasteluri, tonuri de mov si galben, in aranjamente de flori cu un aer diafan si plin de prospetime.

Floarea vedeta a colectiei Floria din aceasta vara este hortensia, fiind prezenta in buchete fie alba, roz pal sau mov intens. Hortensia cucereste prin volumul remarcabil si creeaza un efect vizual de dezordine studiata in fiecare buchet, ceea ce face buchetul sa arate natural, cu o lejeritate de specifica vacantei, dar in acelasi timp studiat si sofisticat.

Alaturi de hortensii, regasim orhidee, trandafiri, lisianthus si mini roze in tonuri fondante, ce se combina in buchete care abordeaza o tendinta romantica, pe cand asocierea lor in tonuri intense creeaza un efect dramatic si foarte indraznet.

Aranjamentele de flori din noua colectie propusa de Floria se asortează gratios cu ținutele ușoare, cu iz de vacanta. Abundenta de alb, combinat cu roz pal, violet, galben sau rosu, completeaza in mod ideal tinutele in tendinte, vaporoase, pastelate, si ele cu mult alb și imprimeuri decorative cu flori de mici dimensiuni.

Create in acord cu tendintele abordate de femei in aceasta vara, in colectie se regasesc aranjamente ideale pentru fiecare stil si personalitate: indraznet, libertin, romantic, minimalist sau sporty.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: