FlixBus a deschis primul magazine propriu din România FlixBus a deschis primul magazine propriu din România
FlixBus a deschis primul său magazin de bilete în București. Noul punct de vânzare din Autogara Militari este primul din Estul Europei administrat direct de... FlixBus a deschis primul magazine propriu din România

FlixBus a deschis primul său magazin de bilete în București. Noul punct de vânzare din Autogara Militari este primul din Estul Europei administrat direct de furnizorul de transport pe distanțe lungi.

„Ne dorim să facem toată experiența călătoriei cu autocarul pe cât de simplă și de confortabilă posibil, de la planificare până la sosirea la destinației. FlixBus dezvoltăconstant soluții de plată, atât în mediul online, cât și în offline pentru a face achiziția biletelor o experiență cât mai simplă. România, modalitățile tradiționale de platăsunt încă populare, iar noul punct de vânzare este o inițiativă menită să ofere acces rapid la bilete celor care preferă să își achiziționeze călătoriile offline”

László Arany, managing director regional în cadrul FlixBus

FlixBus are o rețea de vânzări extinsă la nivel european, cu peste 30.000 de puncte de vânzare.  Doar în România, agențiile partenere oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare. O cincime dintre acestea sunt amplasate în Capitală, în timp ce restul se află pe teritoriul întregii țări.

FlixBus integrează Google Pay în aplicația sa de mobil

Pe lângă parteneriatele locale, FlixBus a început să deschidă propriile magazine amplasate în locații strategice din Europa Centrală și de Vest pentru a simplifica cumpărarea de bilete pentru pasageri.

Noul punct de vânzare FlixBus din România se află în Autogara Militari, cel mai important hub verde din România, de unde pasagerii pot călători direct în 15 țări europene, printre care Franța, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: