Flanco oferă clienților posibilitatea să-și asigure dispozitivele mobile Flanco oferă clienților posibilitatea să-și asigure dispozitivele mobile
Retailerul a anunțat introducerea unui nou serviciu, de asigurare a dispozitivelor mobile achiziționate de către clienții săi. Astfel, cei care aleg să încheie o... Flanco oferă clienților posibilitatea să-și asigure dispozitivele mobile

Retailerul a anunțat introducerea unui nou serviciu, de asigurare a dispozitivelor mobile achiziționate de către clienții săi. Astfel, cei care aleg să încheie o asigurare vor beneficia de repararea sau înlocuirea telefonului mobil, laptopului sau tabletei.

Serviciul este oferit în parteneriat cu compania UNIQA Asigurări, prin Marsh Broker de Asigurare–Reasigurare, și poate fi achiziționat pentru orice telefon, tabletă sau laptop din oferta Flanco. Polițele de asigurare se pot încheia pe loc în rețeaua de magazine Flanco din întreaga țară, în momentul achiziției produsului, pentru o durată de 12 sau 24 de luni. O altă noutate adusă de Flanco și UNIQA Asigurări o reprezintă disponibilitatea serviciului inclusiv pentru persoane juridice.

“În ultimii ani, am observat tendința clară a clienților noștri de a se orienta către produse de ultimă generație și cu specificații de top, capabile să le facă viața mai ușoară și mai frumoasă, chiar dacă acestea presupun o investiție mai ridicată. Vorbim despre toate categoriile de produse, dar tendința este vizibilă mai ales în cazul smartphone-urilor, laptopurilor și tabletelor. Cum investițiile ridicate presupun și un risc pe măsură, am decis să răspundem așteptărilor clienților noștri printr-un serviciu de asigurare dedicat”, a declarat într-un comunicat Cătălin Croitoru, Director de Achiziții Flanco Retail.

Asigurarea disponibilă în magazinele Flanco acoperă două dintre cele mai frecvente riscuri: deteriorarea accidentală, caz în care asiguratorul fie repară, fie înlocuiește produsul cu unul nou, și furtul în împrejurări grave – fie că este vorba despre efracție sau despre deposedare prin amenințări sau violență, caz în care aparatul este înlocuit. În ambele situații, sunt înlocuite și accesoriile furnizate împreună cu produsul achiziționat. Asigurarea este valabilă inclusiv dacă incidentele s-au produs în afara teritoriului României, oriunde în lume, în termen de 30 de zile consecutive din momentul părăsirii țării.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: