Fitbit lansează Versa, cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică! Fitbit lansează Versa, cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică!
Fitbit, unul din cele mai puternice branduri globale de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activităților fizice, anunță lansarea Fitbit Versa, un ceas... Fitbit lansează Versa, cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică!

Fitbit, unul din cele mai puternice branduri globale de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activităților fizice, anunță lansarea Fitbit Versa, un ceas inteligent cu un design modern, la un preț competitiv.

Fitbit Versa este cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică realizat de Fitbit, cu o interfață nouă și intuitivă. Produsul vine cu funcționalități de top precum monitorizarea activităților fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn, alături de antrenamante video cu instrucțiuni pas cu pas. Produsul oferă opțiunea de răspunsuri rapide disponibilă acum pentru utilizatorii de Android, acces rapid în contul de Deezer și o autonomie a bateriei de peste patru zile.

Ceasul Fitbit Versa este disponibil pentru precomandă pe site-ul www.fitbit.com la prețul de 199,95 euro, urmând ca acesta să se regăsească în oferta magazinelor partenere din luna aprilie.

Prin intermediul noilor funcționalități dezvoltate de Fitbit, femeile vor avea acces la informații complexe cu privire la starea lor generală de sănătate, putând să își monitorizeze inclusiv evoluția ciclului menstrual. Aceaste noi capabilități, ce vor fi accesibile începând cu luna mai, se vor regăsi pe ceasurile Fitbit Versa și Fitbit Ionic .

Piața de wearables este într-o continuă dezvoltare, iar Fitbit Versa suplinește o nevoie importantă prin realizarea unui ceas inteligent cu un design atrăgător, cu funcționalități complexe și cu o interfață intuitivă, la un preț competitiv”, a menționat James Park, CEO și confondator Fitbit. ”Versa integrează toate caracteristicile mult îndrăgite ale dispozitelor inteligente Fitbit. În plus, ceasul vine cu o autonomie prelungită a bateriei tocmai pentru a putea oferi utilizatorilor informații complexe despre starea lor de sănătate, fiind astfel un produs unic pe piață.

Ceasul inteligent ce te ajută să îți monitorizezi starea de sănătate, oricând și oriunde

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0. Platforma oferă informații adaptate fiecărui utilizator, având o interfață intuitivă. De asemenea, detaliile relevante din aplicație sunt acum integrate și direct pe ceas, printre care:

 • Informațiile despre activitatea fizică din fiecare zi: Utilizatorii vor vizualiza, direct pe ecranul ceasului, informații punctuale despre starea lor de sănătate și de fitness, un istoric al activităților fizice realizate sau al ritmului cardiac. Mai mult, utilizatorii vor primi și mesaje de încurajare pentru a continua efortul fizic început și sfaturi practice despre mișcare și sănătate în general.
 • În timp, produsul este din ce în ce mai aplicat nevoilor utilizatorilor: Anul acesta, produsul va integra și alte funcționalități noi precum mementouri, date calendaristice importante, un sumar al orelor dormite, și sfaturi practice pentru îmbunătățirea stării de sănătate oferite pe baza informațiilor colectate în aplicația Fitbit.

Alte funcționalități oferite de Fitbit Versa:

 • Instrucțiuni video pas cu pas: Produsul vine echipat cu un senzor de ultimă generație pentru monitorizarea continuă a pulsului. De asemenea, cu Fitbit Versa utilizatorii vor putea urmări pe ceas antrenamente video cu instrucțiuni pas cu pas, putând opta și pentru sesiuni de antrenament mai complexe cu aplicația Fitbit Coach. Aplicația Exercise de pe ceas monitorizează peste 15 tipuri de exerciții, Fitbit Versa având integrată și funcția SmartTrack, cu recunoașterea automată a activităților fizice realizate. Ceasul poate monitoriza și performanțelor de înot, având o rezistență de până la 50m.
 • Informații despre starea de sănătate generală: Utilizatorii vor putea accesa informații despre ciclurile de somn pentru a vedea, în timp, cât de bine s-au odihnit. Fitbit Versa dispune și de un senzor SpO2 ce va face posibilă depistarea unor afecțiuni precum apneea în somn. Mai multe informații despre funcționalitățile Versa se regăsesc pe site-ul com/Versa.

Potrivit unui studiu realizat recent de către companie, 80% dintre femei nu știu cu exactitate care sunt fazele ciclului menstrual, iar 70% dintre acestea nu pot menționa corect o durată medie a acestuia. Astfel, cu ajutorul produselor Fitbit, femeile își vor putea superviza mai eficient evoluția ciclului menstrual, cât și starea lor generală de sănătate. Printre funcționalitățile platformei gândite pentru femei se numără:

 • Monitorizarea ciclului menstrual: Femeile își vor putea monitoriza mai atent perioada ciclurilor menstruale prin introducerea datelor calendaristice, cât și a simptomelor specifice precum dureri de cap, acnee sau crampe musculare.
 • Predicții dinamice: Femeile vor putea monitoriza data următorului ciclu menstrual cu ajutorul unui algoritm ce le va oferi predicții din ce în ce mai bune pe durata folosirii produsului.
 • Period 101: Femeile pot afla mai multe informații despre ciclul menstrual, ovulație, perioada fertilă și alte date practice despre toate aceste procese cu ajutorul unor articole informative regăsite în aplicația și pe blogul Fitbit.
 • Informații personalizate și sfaturi practice: În viitor, având acces la informații oferite de o comunitate tot mai mare de femei din lumea întreagă, aplicația Fitbit va putea oferi și detalii despre activitatea fizică, greutate, alimentație și somn.
 • Mai multe informații despre monitorizarea stării de sănătate la femei, aici.

Un ceas inteligent ușor și modern, ce poate fi purtat în fiecare zi

Fitbit Versa este cel mai ușor ceas inteligent realizat de către Fitbit. Este un produs confortabil, durabil și versatil, putând fi purtat în orice moment al zilei. Ceasul are o formă elegantă, încadrându-se foarte bine pe mână, punând în valoare și cele mai subțiri încheieturi.

Ceasul vine cu brățări realizate din silicon, piele și metal, alături de accesorii ediție limitată.

Cu Fitbit Versa, utilizatorii se vor bucura de funcționalități smart precum:

 • Notificări și răspunsuri presetate: Pe ceas, utilizatorii vor putea vedea direct pe ecranul ceasului ultimele notificările primite din aplicații, următoarele întâlniri din calendar, sau cele mai recente apeluri și sms-uri. Utilizatorii de dispozitivele cu sistemul de operare Android vor putea trimite mesaje scurte, fie cu texte deja redactate sau ce pot fi adaptate, pentru a răspunde mesajelor text sau notificărilor trimise de aplicațiile de pe mobil (funcționalitate disponibilă în curând).
 • Muzică direct pe ceas: Utilizatorii vor putea asculta muzica preferată din aplicații precum Deezer, sau încărca +300 melodii din colecția personală, direct pe ceas. 
 • Aplicațiile și fețele de ceas: Utilizatorii pot descărca în mod grauit aplicații și fețe pentru ceas dintr-o colecție de peste 550 titluri, realizate de Fitbit și Fitbit Labs. Sunt disponibile și aplicații cunoscute precum E*Trade, Flipboard, Hue Lights, Nest, Starbucks, Strava, Surfline, United Airlines, Vreme sau Yelp.
 • Aplicații noi Fitbit Labs: Un proiect al departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei, Fitbit Labs lansează o nouă aplicație pentru cuplurile cu copii nou născuți. Aceasta îi va ajuta să își poată monitoriza mai bine programul lor și al copiilor lor. Introducând orele la care copilul trebuie hrănit, părinții vor putea înțele mai bine legătura dintre starea de sănătate a celui mic și alimentație și, în timp, vor putea avea un stil de viață mai sănătos pentru ei și copilul lor.
 • Compatibilitate extinsă: Fitbit Versa se poate conecta cu aproape toate dispozitivele inteliegente cu sisteme de operare Android și iOS; lista completă putând fi consultată la adresa:com/devices.

Fie că asculți melodiile tale preferate pentru a alerga mai rapid sau pentru a te antrena mai mult, muzica te poate motiva să faci mai multă mișcare. Suntem încântați de parteneriatul cu Fitbit, cel mai puternic brand global dedicat sportului și sănătății. Prin accesarea serviciului Deezer de pe Fitbit Versa, utilizatorii din întreaga lume își vor putea lasă telefoanele acasă atunci când vor să facă sport și se vor bucura de un număr impresionant de melodii, direct de pe încheietura mâinii”, menționează Riad Hawa, Vicepreședinte în cadrul Deezer.

Sistemul de operare Fitbit OS 2.0 va fi integrat atât pe ceasurile inteligente Versa, cât și pe Ionic.

Preț și disponibilitate

Începând de astăzi, Fitbit Versa se poate precomanda de pe site-ul www.fitbit.com, la prețul de 199,95 euro. Prețul pentru accesorii variează între 29.95 și 99.95 euro. Tot, astăzi, Fitbit a anunțat și lansarea prodului Fitbit Ace, o brățară inteligentă realizată pentru copii.

 • Mihaela

  14/03/2018 #1 Author

  Foarte tare ceasul! Urmaresc sa cumpar si eu.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: