Fie că este vorba despre o necesitate sau despre dorința de a fi în pas cu moda, o parte din cheltuielile tale sunt alocate...

arcticFie că este vorba despre o necesitate sau despre dorința de a fi în pas cu moda, o parte din cheltuielile tale sunt alocate vestimentației. Însă, un lucru foarte important de care trebuie să ții cont când vine vorba de garderoba ta, este întreținerea corespunzătoare a hainelor.

Astfel, Arctic te încurajează să fii în pas cu moda, nu doar din punct de vedere vestimentar, ci și prin modalitatea pe care o alegi pentru întreținerea și protejarea regulată a hainelor tale. Arctic îți pune la dispoziție tehnologia și programele performante ale mașinilor de spălat din gama Arctic TET, cu care poți pune în aplicare ultimele tendințe în materie de spălare a rufelor.

Cu ajutorul dispozitivului pentru detergent lichid, cu care sunt prevăzute mașinile de spălat din gama Arctic TET, poți economisi într-un mod eficient, fără efort. Dispozitivul are rolul de a asigura utilizarea integrală a detergentului și de a-l elibera chiar la momentul potrivit, optimizând performanța mașinii de spălat rufe.

Detergentul lichid îți protejează hainele deoarece este mai delicat, penetrează țesătura mult mai ușor, parfumul ajungând mai repede în contact cu rufele și persistând pentru un timp îndelungat. În plus, pentru că detergentul lichid se dizolvă mai repede decât cel pudră, acționează mai eficient și nu lasă urme pe haine.

Fiecare material necesită un tratament specific și pentru ca tu să poți spăla fără grijă, cu o singură apăsare de buton, mașinile de spălat din gama Arctic TET iti ofera o varietate de programe, cateva dintre acestea fiind în mod special recomandate pentru utilizare cu un detergent lichid: Express 14 minute, pentru spălarea rufelor într-un timp record, programul Economic 20°, care te ajută să speli rapid o cantitate mai mică de haine, economisind energie si apa și programul Culori închise, care îți oferă soluția de a proteja culorile hainelor spălându-le la o temperatură scăzută. De asemenea, cu programul Împrospătare, după o singură purtare te poți bucura din nou de haine curate, în doar 17 minute.

Arctic îți oferă acum ocazia de a îngloba toate beneficiile de mai sus, astfel încât la achiziționarea oricarei mașini de spălat Arctic TET, primești o sticlă de detergent lichid Dero pentru 20 de spălări. Promoția este valabilă până la data de 15 noiembrie 2013 în toate magazinele de electrocasnice la nivel național.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: