Inițiativa face parte din strategia de comunicare a ediției 2013 a Festivalului care mizează pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul în timp real,...
george enescu ScreenInițiativa face parte din strategia de comunicare a ediției 2013 a Festivalului care mizează pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul în timp real, ieftin și eficient la informațiile și la concerte.

Aplicația “George Enescu Festival” este gratuită pentru telefoane Smart și este disponibilă începând din această după-amiază pentru platformele Android. Aceasta a fost gândită pentru a-i ajuta pe cei care iubesc Festivalul Enescu să se descurce printre cele peste 150 de concerte ale Festivalului și zecile de proiecte din cadrul Bucureștiului Creativ. Astfel, publicul poate fi conectat la toate informațiile despre Festival și evenimentele din cadrul său, chiar și dacă apar modificări de ultimă oră. Aplicația se sincronizează imediat cu site-ul atunci când telefonul mobil este conectat la Internet și își actualizează conținutul.

Aplicația poate fi accesată la http://festivalenescu.ro/app.

Secțiunile principale ale aplicației sunt:

–              News: Știrile în limba română sunt preluate atât din site cât și de pe Facebook-ul oficial al Festivalului.

–              Programme: Oferă accesul la programul actualizat al concertelor din cadrul Festivalului. Aplicația detectează automat ziua curentă și arată  ultilizatorului programul aferent.

–              Venues: Prezintă lista tuturor locațiilor și sălilor de concert cu informații despre acestea, precum și localizarea lor pe hartă și indicarea locului în care se află ultilizatorul.

–              Series: Descrierea seriilor de concerte.

–              Creative Bucharest: Dezvăluie utilizatorului harta evenimentelor din cadrul Bucreștiului Creativ precum și informații despre fiecare proiect.

–              Audio streaming: Utilizatorul poate asculta live peste 90% dintre concertele Festivalului Enescu direct de pe telefonul mobil prin amabilitatea Radio România Muzical.

Aplicația a fost dezvoltată de echipa Read Forward, http://readfwd.com/, iar pPartenerul tehnologic care a susținut acest proiect este LG România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: