FestiGal transmis live pe pagina de Facebook a Vodafone România FestiGal transmis live pe pagina de Facebook a Vodafone România
Pe 1 decembrie, Vodafone România transmite în exclusivitate FestiGal. Cei mai cunoscuți cântăreți din România, alături de actori și trupe de balet, vor realiza... FestiGal transmis live pe pagina de Facebook a Vodafone România

Pe 1 decembrie, Vodafone România transmite în exclusivitate FestiGal. Cei mai cunoscuți cântăreți din România, alături de actori și trupe de balet, vor realiza un spectacol unic ce include elemente variate de muzică, circ, teatru și dans.

După transmisiunile Drone Champions League și ale celor din cadrul campaniei „România Nedescoperită”, care a promovat români recunoscuți de Ministerul Culturii drept Tezaure Umane Vii pentru păstrarea tradițiilor românești autentice, Vodafone România va transmite în direct prima zi a FestiGal.

Astfel, pe 1 decembrie, de la ora 18:00, toți românii sunt invitați să urmărească evenimentul pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Pavel Bartoș, Smiley, Nicole Cherry, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, SHOT, Bibi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya sunt doar câțiva dintre artiștii care vor aduce publicului român un show inspirat de marile spectacole de pe Broadway.

Evenimentul este produs de Gal Golan și Andrei Tiberiu Maria (Smiley), în colaborare cu Stefan Haves (regizor american care a lucrat la spectacolele Cirque du Soleil).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: