Feminitate stralucitoare: Preview al colectiei primavara/vara 2014 Diesel Feminitate stralucitoare: Preview al colectiei primavara/vara 2014 Diesel
Colecţia Diesel Women Preview SS14 arată adevărata latură feminină, în timp ce aceasta se joacă cu transparenţe şi outfit-uri sexy din piele. Femeia Diesel... Feminitate stralucitoare: Preview al colectiei primavara/vara 2014 Diesel
untitledColecţia Diesel Women Preview SS14 arată adevărata latură feminină, în timp ce aceasta se joacă cu transparenţe şi outfit-uri sexy din piele. Femeia Diesel dezvăluie atitudinea sa puternică pe timpul zilei şi propunerile pentru timpul nopţii, în care detaliile western, inserţiile din denim şi noile tratamente strălucitoare diferenţiază stilul ei unic.

Concept

Atitudinea rock şi sexy reiese din detaliile western. Femeia Diesel poartă tricouri cu imprimeuri digitale “Drummer girl” şi blazere cu inserţii din lână şi denim; materialul chambray este combinat cu ţesătură din viscoză şi paiete cusute manual, pentru un şarm senzual. Item-urile precum jachetele şi jeans 5 pocket sunt realizate din denim imprimat cu aspect de velur, un nou material introdus odată cu jachetele chic bomber. Jacheta din piele întoarsă capătă o atitudine rock prin aplicarea de franjuri şi tratamentul de pulverizare manuală. Atitudinea rock a pantalonilor de piele stretch superslim este evidenţiată de fermoarele în contrast.

O propunere sexy pentru ocazii glam completează oferta: blazerul conţine detalii din denim negru cu reflexii metalice. Transparenţele sunt aduse la viaţă în rochia din crepon de viscoză cu print “dots all-over, contrastant. Noua jachetă biker are pielea moale pulverizată manual cu o răşină cu efecte metalice, pentru a crea un efect strălucitor, şi este asortată unor pantaloni scurţi confecţionaţi prin acelaşi procedeu. Echipamentul perfect pentru a celebra cu stil vacanţa de iarnă.

Culori ale sezonului

Colecţia este guvernată de albastru, nuanţe de verde-albastru şi negru, care merg mână în mână cu denimul, protagonistul absolut. Atingerile maro reprezintă încă o abordare în această colecţie.

Denim Mutation

Denimul continuă să experimenteze Mutation şi în acest sezon, iar abordarea este mai sofisticată. Mutation denim îşi schimbă înfăţişarea şi este din nou deschizător de drumuri, păstrând în acelaşi timp un feeling autentic al denimului. Suprafaţa denimului Diesel este acoperită de mai multe straturi de răşină folosind tehnologii diferite şi în care indigoul evoluează în culoare şi într-o nouă atingere ca de piele. Tipurile de spălare sunt foarte variate, de la denim imprimat, efecte metalice şi până la tehnici black blocking. Denimul devine special prin adăugarea de detalii din piele şi benzi laterale, cu paiete şi aplicaţii cusute, ce completează oferta elegantă pentru femeia sofisticată, care nu este niciodată prea obosită pentru party. Eazee, jeansii boyfriend fit şi Ridee, jegging-ul super slim, sunt noile croieli ale colecţiei. Familia Jogg Jeans, cu noul look vintage, reprezintă un punct de atracţie al Denim Mutation.

Provocatoare şi elegantă, colecţia Womenswear Preview SS14 cochetează cu normele formalităţii, dar refuză să se supună acestora. O atitudine rebelă rock se joacă de-a v-aţi ascunselea cu trucurile feminine ale senzualităţii, iar denimul îţi aduce întotdeauna aminte de esenţa autentică Diesel. Combinaţiile neaşteptate de materiale şi transparenţe dezvăluie noi modalităţi de a le purta, relevând caracterul curajos al femeii Diesel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: