Femeile prezentului – idei, dialog și comunitate la cea de-a treia ediție TEDxBucharestSalon Femeile prezentului – idei, dialog și comunitate la cea de-a treia ediție TEDxBucharestSalon
Anul acesta, vara începe pe 16 iunie, cu cea de-a treia ediție a TEDxBucharestSalon, intitulată „Women of Now”, organizată independent sub licența TED și... Femeile prezentului – idei, dialog și comunitate la cea de-a treia ediție TEDxBucharestSalon

Anul acesta, vara începe pe 16 iunie, cu cea de-a treia ediție a TEDxBucharestSalon, intitulată „Women of Now”, organizată independent sub licența TED și găzduită de Point. În cel de-al optulea an de existență a conferințelor marca TEDxBucharest, acest nou tip de eveniment se va bucura de prezența unor invitați aparte, lideri în domeniile lor de activitate sau care au trăit experiențe de viață motivaționale.

Peste 100 de persoane în căutare de inspirație vor fi prezente la cel de-al treilea eveniment din seria TEDxBucharestSalon, unde vor asista la discursuri multidisciplinare, concentrate în intervaluri de câte 18 minute și susținute de către șase invitați de excepție

Tema evenimentului – „Women of Now” –  va aduce sub lumina reflectoarelor idei și povești de actualitate ale unor persoane cu un real impact în comunitate, având în prim plan multiplele fațete ale femeii de astăzi.

Formatul TEDxBucharestSalon, testat cu succes în 2015 și primit cu mare entuziasm de comunitatea TEDxBucharest, stimulează ideea de conversație și de colaborare, inițiată prin dialog. Acest concept este facilitat de către echipa organizatoare prin multiple idei și surprize, caracteristice TEDxBucharest.

Invitații evenimentului, alături de public, de organizatori și de partenerul oficial, Redd’s, vor participa la conversații captivante despre provocările femeilor de astăzi și despre modul în care ideile și interacțiunile lor pot schimba norme sociale și comunități întregi.

Anca Bucur, Roxana Dumitrache, Paula Herlo, Paula Negrea, Adrian Oianu și Alexandra Ușurelu sunt speakerii acestei ediții. Rolul de moderator va fi jucat de Dorina Florea.

Structura evenimentului include:

  • șase discursuri puternice susținute de invitații ediției;
  • o serie de proiecții video ale unor prezentări din cadrul conferințelor TED si cele TEDx internaționale;
  • un panel de discuții pe marginea temei principale;
  • surprize pregătite de organizatori.

TEDxBucharest este un motor care generează unele dintre ideile ce schimbă lumea, idei pe care le comunică într-un spațiu ce aduce împreună oameni care au un impact major asupra comunităților și care sunt capabili să schimbe mentalități.

TEDxBucharestSalon-Women of now

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: