Fashion Trends: Ținute office pline de culoare Fashion Trends: Ținute office pline de culoare
Sezonul cald nu e complet fără ținute în culori puternice și imprimeuri îndrăznețe. Odată cu creșterea gradelor din termometru suntem mai predispuse să purtăm... Fashion Trends: Ținute office pline de culoare

Sezonul cald nu e complet fără ținute în culori puternice și imprimeuri îndrăznețe. Odată cu creșterea gradelor din termometru suntem mai predispuse să purtăm ținute inedite, în culori puternice, combinații îndrăznețe ce variază de la imprimeuri florale, la dungi sau printuri surprinzătoare.

Dacă de obicei te gândești de două ori înainte să alegi o ținută plină de culoare pentru birou, acum poți sta liniștită! Asta e frumusețea primăverii și a verii.

Cele mai populare ținute ale sezonului au  imprimeuri florale, iar ETIC îți propune o mulțime de piese pentru birou în culori vibrante, care să te binedispună.

În colecția Rainbow de la ETIC găsești atât haine office (cămăși, sacouri, pantaloni cu dungă), piese în trend (pantaloni culottes, topuri, bluze drapate sau asimetrice), cât și de party (rochii de seară, bluze și topuri cu paiete și detalii metalice).

Colecția Rainbow de la ETIC este disponibilă în toate magazinele brandului și online, pe www.etic.ro. Materiale de calitate, modele – în trend, preţ corect. De la piesele basic, la ţinutele clasice, office, până la cele cool, tinereşti, în ton cu noile tendinţe, magazinele ETIC oferă în fiecare zi modă la un preţ accesibil.

ETIC a fost lansat în România acum 15 ani de Ana-Maria Coman şi Costin Strîmbeanu. În prezent, ETIC are 11 magazine, dintre care 8 în Bucureşti şi 3 în ţară, şi o cifră de afaceri de 3.5 milioane de euro.

picture 3 low rez

picture 2 low rez picture1 low rez picture 5 low rez picture 4 low rez

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: