Fashion Trends: Noi selecţii ultra elegante pentru PV 2015 Fashion Trends: Noi selecţii ultra elegante pentru PV 2015
Eleganţa galantă este din nou în vogă în actuala modă de încălţăminte de sezon, iar partea cea mai bună este că această tendinţă nu... Fashion Trends: Noi selecţii ultra elegante pentru PV 2015

Eleganţa galantă este din nou în vogă în actuala modă de încălţăminte de sezon, iar partea cea mai bună este că această tendinţă nu este trecătoare, ci ea face parte dintre tendinţele de lux-de bază, obligatorii pentru orice doamnă!

Căci şi în zilele mai călduroase se admit adesea ţinutele elegant-feminine, foarte ladylike – indiferent dacă ocaziile sunt de gală sau business.

Astfel, noile modele de sezon, care pot fi clasificate mai degrabă ca modele clasice, se prezintă predominant în tonuri agreabile de nud pentru „every look”, dar şi în clasicul negru.

Acestea şi multe alte tendinţe elegante pentru primăvară & vară sunt disponibile acum la preţuri senzaţionale în magazinele Deichmann.

Noi_selectii_ultra_elegante_pentru_PV_2015 Noi_selectii_ultra_elegante_pentru_PV_2015_-_2 Noi_selectii_ultra_elegante_pentru_PV_2015_-_3 Noi_selectii_ultra_elegante_pentru_PV_2015_-_4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: