Fashion Trends: Lenjerie intimă de poveste pentru petrecerea de Revelion Fashion Trends: Lenjerie intimă de poveste pentru petrecerea de Revelion
Pentru petrecerea de Revelion, brandul LISCA, distribuit în România de către Sofiaman, vine cu propuneri seducătoare de lenjerie intimă specială pentru momentele de sărbătoare. Gamele... Fashion Trends: Lenjerie intimă de poveste pentru petrecerea de Revelion

Pentru petrecerea de Revelion, brandul LISCA, distribuit în România de către Sofiaman, vine cu propuneri seducătoare de lenjerie intimă specială pentru momentele de sărbătoare. Gamele Tara, Tamara, Adore și Irina, cu inserții delicate din metal, dantelă și satin reprezintă alegerea perfectă pentru clipele de distracție dintre ani.

Femeile care cred în tradiții și își doresc un 2016 plin de dragoste pot opta pentru un set de lenjerie roșie, din seria Irinia, accesorizat cu dantelă și fundițe. În schimb, imprimeul floral, în nuanțe vesele, denotă un aer jucăuș și poate fi purtat de cele care au un stil vestimentar romantic.

Produsele de la gama Adore au cusături fine cu sutiene buretate cu efect de push-up și bretele reglabile. În plus, articolele sunt împodobite cu un joc de inserții din dantelă transparentă și broderie.

Lenjeria Tamara este elegantă, cupele sutienelor fiind buretate și acoperite cu o dantelă transparentă și fină. Bretele sunt reglabile și accesorizate cu aplicații metalice.

Noile produse de la Lisca pot fi găsite în magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), în cele 8 magazine proprii din țară, în cele două magazine în sistem franciza, dar și la cei peste 300 de distribuitori naționali. Întreaga rețea de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: