Fashion Trends: Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember” Fashion Trends: Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember”
“Visul fiecarei femei de a oglindi în propria înfățișare grația, candoarea și eleganta discretă, într-o lume care pare să fi uitat ca “chapeau-bas” înseamnă... Fashion Trends: Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember”

“Visul fiecarei femei de a oglindi în propria înfățișare grația, candoarea și eleganta discretă, într-o lume care pare să fi uitat ca “chapeau-bas” înseamnă infinit mai mult decât un gest de curtoazie”. Aceasta este esența “Lady Like Necklace”, accesoriul prețios ce își dezvăluie frumusețea în zori, când Venus răsare doar pentru a surprinde strălucirea unică ascunsă în labirintul sufletesc. Un nou început și o mărturie a magicei transformări ce are loc în fața oglinzii sub bagheta Adinei Necula, creatoarea unui concept care vorbește mai mult decât despre frumusețe.

Prin profesia sa de consilier de imagine și stil, exersată de peste un deceniu, Adina Necula își pune amprenta creativă asupra unui nou capitol, menit să puncteze diferența pe care femeia o poate face atât în viața celor din jur, cât și în propriul său parcurs. Creatoare de brand și o voce care ghidează publicul în superba lume a modei și a frumuseții, Adina Necula păstrează nealtarată credința în șansa fiecarei femei de deveni propria capodopera, pentru că stilul este cel care rămane atunci când capriciile modei devin doar decor.

Un simbol “to keep, pentru o femeie “to remember”, colierele Lady Like sunt un prim rod al colaborarii dintre Adina Necula și MOOGU Contemporary Jewellery, care printr-o execuție impecabilă, a pus în valoare viziunea artistică, astfel încât prețioasele talismane să aibă mesaj și conținut.

Realizate manual din argint și placate cu aur roz, colierele Lady Like arată ca un simbol secret oferit la intrarea într-un club select, un simbol al apartenenței și al unicității în egală măsură.

Fast, prețiozitate, eleganța și nevoia intrinsecă a fiecarei femei de a se simți specială din zorii zilei și până la lăsarea serii, sunt temele reunite în filozofia marcii și exprimate în ediția specială a colierelor “MOOGU for Lady Like Adina Necula”. Nu întâmplător, aurul roz a fost alegerea firească pentru placarea colierelor – irizațiile calde pun în valoare pigmentația pielii, îi conferă un plus de prețiozitate și luminează chipul.

Dincolo de expresivitatea design-ului, Lady Like Necklace este o investie timeless, dar accesibila unui public larg, cu potential de a deveni o piesa esentiala in orice garderoba feminina.

“Împreună cu Andreea Mogoșanu – designerul MOOGU, am avut în vedere crearea nu doar a unor simple bijuterii menite să completeze caseta cu nestemate a unei femei. Ne-am dorit să punem la punct un concept capabil să transmită un mesaj puternic și să rezoneze cu personalitatea fiecarei femei: un ideal, o aspirație, o dorință și extrem de multe posibilități” – Adina Necula.

Colierele “MOOGU for Lady Like Adina Necula” sunt disponibile din data de 17 decembrie, lansarea având loc în momentul cel mai potrivit pentru a fi oferite unei lady șarmante care apreciază finețea detaliilor. Comenzile pot fi efectuate pe adresa de e-mail contact@moogu.ro, prețul Lady Like Necklace fiind de 499 lei.

AdinaNecula

Credit foto: FotografulTAU.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: