Fashion Trends: Inima Diesel, denimul, exploreaza posibilitatile infinite de creativitate si tehnologie Fashion Trends: Inima Diesel, denimul, exploreaza posibilitatile infinite de creativitate si tehnologie
Spalari si tratamente neasteptate sunt concepute pentru a furniza o oferta larga pentru toate look-urile si stilurile. Pentru barbati, texturile si printurile bogate, inclusiv... Fashion Trends: Inima Diesel, denimul, exploreaza posibilitatile infinite de creativitate si tehnologie

Spalari si tratamente neasteptate sunt concepute pentru a furniza o oferta larga pentru toate look-urile si stilurile. Pentru barbati, texturile si printurile bogate, inclusiv un motiv “micro-dot”, ofera denimului un aspect luxury, care vine si in culori eclectice si versatile.

Efectele cerate, de la argintiu stralucitor la albastru-deschis si gri cu efect de “marmura”, infuzeaza o atitudine curajoasa, indrazneata, modelelor pentru femei skinny, biker si boyfriend.

Colectia exclusiva Diesel JoggJeans prezinta noi modele casual pentru barbati si femei, carora li se adauga fasii elastice ergonomice pe interiorul piciorului, dar cea mai importanta lansare este reprezentata de noua paradigma denim.

LOOK 15Punand un accent deosebit pe flexibilitate si miscare, nou infiintata JoggJeans Motion Division prezinta “Actyvista”, care face sa dispara linia dintre fashion si stilul de viata activ.

Model de dama disponibil in varianta pana la glezna sau trei sferturi, Actyvista este realizat dintr-un material super stretch exclusiv Diesel ce garanteaza un confort ideal.

Pentru barbati, in colectia iconica si timeless “Blue Eycons”, exclusiv “made in Italy”, se introduce un nou denim hibrid – jumatate denim clasic si jumatate JoggJean, model ce afiseaza un look urban si relaxat, propunand un denim indigo pretios, ce beneficiaza de o spalare speciala.

Denimul barbatesc intra in zona mai formala cu modelul slim fit “Taylhor”, cu dunga, mai scurt si prezentand vipusca, pentru un look dressy, elegant. “Stickker,” modelul super skinny soft denim five pocket pentru barbati, integreaza chintesenta look-ului rock’ n’ roll.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: