Fashion Trends: Denim Revolution – DIESEL prezintă Actyvista Fashion Trends: Denim Revolution – DIESEL prezintă Actyvista
Diesel prezintă o nouă paradigmă a denimul pentru femei: Actyvista. Contopind performanţa cu stilul, confortul şi un fit super slim, Actyvista se naşte dintr-o... Fashion Trends: Denim Revolution – DIESEL prezintă Actyvista

Diesel prezintă o nouă paradigmă a denimul pentru femei: Actyvista. Contopind performanţa cu stilul, confortul şi un fit super slim, Actyvista se naşte dintr-o inovaţie textilă a industriei Diesel permanent în schimbare. Inconfundabilul material JoggJeans este combinat cu tehnologia total recovery a modelului Skinzee. În spiritul caracteristic Diesel de a revoluţiona denimul, Actyvista creează un segment de produse pentru femei cu totul nou.

“Actyvista duce denimul dicolo de orice limite. Este tipic Diesel în atitudine – experimentăm cu denimul în fiecare zi, depăşind barierele şi creând produse noi” spune Nicola Formichetti, directorul artistic Diesel.

Îmbinând două inovaţii de materiale exclusive Diesel, rezultă un produs inimitabil, Actyvista care are aspectul şi performanţa JoggJeans fuzionate cu efectul Skinzee de elasticitate, push up şi cel de a urmari linia corpului. Combinând aspectul denim autentic şi ultra confortul sweatpants, materialul Actyvista este realizat asemenea celui JoggJeans, cu trei tipuri de fire. Datorită know-how-ului Diesel, fire de aţă ultra-fine au fost adăugate în războiul de ţesut, pentru a obţine un material compact, cu o elasticitate superioară.

Design-ul ergonomic Actyvista – varianta lungă sau trei sferturi – este croit şi cusut pentru a urmări forma piciorului. Modelat respectand alura hainelor pentru atletism, Actyvista este creat pentru stiluri de viaţă active. Sincronizându-se cu mişcarea corpului, spatele este realizat din două bucăţi, pentru a accentua o flexibilitate mai bună. Rezultatul este un fit ultra slim.

Fiind denim la origine, Actyvista este disponibil în variante de procesări autentice.

Versatilitatea Actyvista constă în adaptarea la orice stil. Denimul este conceput pentru femei cu un stil de viaţă activ ce poate fi adaptat cu uşurinţă la diverse look-uri pe parcursul zilei. Datorită design-ului ce se mulează conform fiecarei mişcări a corpului, denimul are un vibe lejer pentru dimineţi nepretenţioase, un look simplu pentru zile active şi un aspect fashion avangardist pentru seară. Un nou mod de a purta denimul, pentru femei moderne.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: