Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, propune pentru această vară o colecţie feminină şi delicată, din...
Compleu SOFIAMAN, 99 leiSofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, propune pentru această vară o colecţie feminină şi delicată, din materiale naturale, care lasă pielea să respire.

Designerii Sofiaman au pus accentul în acest sezon pe printuri jucăuşe, modele florale, dantelă, dungi, animal print, dar şi imprimeuri safari.

Modelele de pijamale propuse includ piese clasice, dar și cămăși de noapte, rochii vaporoase și compleuri din două piese formate din pantaloni uni și bluze cu imprimeuri moderne. Colecția vară 2014 cuprinde piese vestimentare potrivite pentru toate gusturile și pentru toate vârstele: de la modele minimaliste la printuri jucăușe.

Culorile predominante din propunerile designerilor Sofiaman pentru vară 2014 sunt pastelurile (lila, bleu), negru și bleumarin, alaturi de culoarea-vedetă a noii colecții – roșul puternic și îndrăzneț.

Croiurile celei mai noi colecții Sofiaman variază de la decolteurile rotunde la cele in formă de V, ce sunt înfrumusețate de un tiv delicat din dantelă. În privința pantalonilor, propunerile includ fie modele scurte, fie pantaloni trei sferturi, însă întotdeauna extrem de confortabili.

Pentru că detaliile reușesc să facă întotdeauna diferența, noua gamă de pijamale captează atenția prin aplicații subtile, dar de efect. Nasturii, pliurile si fundițele sunt atent selecţionate pentru a oferi un efect feminin ţinutelor de casă.

Materialele naturale, fine și ușoare, care lasă pielea să respire, oferă o experiență unică, perfectă pentru un somn liniștit și odihnitor. Astfel, modelele de pijama propuse în acest sezon îmbină perfect confortul tesăturilor cu designul remarcabil.

Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul Sofiaman oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi.

Pijama SOFIAMAN, 99 lei

Pijama SOFIAMAN, 99 lei (3)

Pijama SOFIAMAN, 99 lei 1

Pijama SOFIAMAN, 99 lei2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: