Fashion Trends: Cerceii, un accesoriu care nu trebuie să îți lipsească Fashion Trends: Cerceii, un accesoriu care nu trebuie să îți lipsească
Cei care spun că cerceii sunt o componentă esențială a oricărei garderobă sunt și pe placul nostru! Cerceii dau acel „final touch” pentru un... Fashion Trends: Cerceii, un accesoriu care nu trebuie să îți lipsească

Cei care spun că cerceii sunt o componentă esențială a oricărei garderobă sunt și pe placul nostru! Cerceii dau acel „final touch” pentru un aspect elegant. Cercei sunt accesoriu perfect – atât pentru uzul de zi cu zi, cât și pentru petreceri. Corect, nu?

Cerceii sunt în mod evident o bijuterie foarte populară. Ne place să observăm cele mai recente tendințe și stiluri chiar pe stradă, în mijlocul acțiunii. De multe ori regăsim produsele fără să vrem și ne aducem, astfel, aminte că bijuteriile sunt o parte din visul femeilor iar, ulterior, devin o realitate.

Cu cercei, este ușor să creați un aspect unic și personal. Aceștia sunt un accesoriu perfect atât de zi cu zi, cât și la petreceri, deoarece creează expresii diferite.

Cerceii pot fi decorați diferit și, prin urmare, astfel, vă este garantată întotdeauna o bijuterie foarte versatilă. Iar danezii de la Pilgrim au reușit mereu să fie în trend. Toți cerceii lor sunt realizați manual și proiectați în Danemarca. Sunt placați cu aur adevărat, argint, rosegold sau hematit și … fără nichel, astfel încât să nu provoace alergii sau alte probleme.

Colecția de bijuterii de la Pilgrim este incredibil de vastă, așa că suntem siguri că veți putea găsi o pereche de cercei doar pentru dumneavoastră. Unde mai pui că, primul magazin al danezilor a fost deschis, deja, în Băneasa Shopping City, iar echipa care a adus PILGRIM în România este decisă să se extindă și are în plan noi inaugurări.

Aici puteți găsi orice fel de bijuterii, de la cercei obișnuiți, până la cercei clasici cu pandantive. Totodată, pe lângă cercei, la magazinul din Băneasa Shopping City, puteți găsi o multitudine de bijuterii în toate formele și dimensiunile. Indiferent de ceea ce căutați – bijuterii clasice sau la modă – merită să aruncați o privire, poate vă găsiți favoritele aici!

Noi, deja, le-am trecut pragul și le-am găsit. Mai jos, am ales 12 perechi aflate în trend anul acesta atunci când vorbim de cercei la modă!

De menționat că, Pilgrim lansează, anual, patru colecții de modă (primăvara, vara, toamna și iarna) și două colecții clasice (primăvara / vară și toamnă / iarnă).

Colecțiile lor sunt inspirate de ultimele tendințe și reflectă stilul de viață contemporan și trendurile. Colecțiile clasice sunt mai îndelungate și constau din bijuterii care nu sunt niciodată într-un stil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: