Producătorul de accesorii Carpisa dă tonul în această toamnă odată cu lansarea celei mai recente colecţii de accesorii ale cărei vedete sunt personalele din...
Colectia CARPISA cu desene animateProducătorul de accesorii Carpisa dă tonul în această toamnă odată cu lansarea celei mai recente colecţii de accesorii ale cărei vedete sunt personalele din seria Looney Tunes.

Compania a semnat un acord de licenţiere cu Warner Bros, producătorul celebrei serii de desene animate, echipa de designeri italieni de la Carpisa proiectând o linie completă de genţi si accesorii ce îi aduc în prin plan pe Bugs Bunny, Taz și Tweety.

Looney Tunes este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate. Deşi de ceva timp aceste seriale nu se mai produc, personajele animate care ne-au însoţit în timpul copilăriei sunt cunoscute şi astăzi:  Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Wile E. Coyote , Taz, Tweety.

Genţi de diverse forme şi mărimi, dar şi rucsacuri şi genţi de umăr pentru şcoală, pentru tinerii care adoră desenele animate, penare, huse de telefon, portfarduri cu personajele îndrăgite vă așteaptă în toate magazinele Carpisa din ţarǎ (AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, City Park Mall Constanța și Iulius Mall Cluj), cȃt și online pe www.shoes.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: