AVON România, alături de Starcom, inovează încă o dată industria cosmeticelor prin încheierea unui parteneriat cu Jolidon, unul dintre simbolurile lenjeriei europene pe plan...
instinct by avon for jolidonAVON România, alături de Starcom, inovează încă o dată industria cosmeticelor prin încheierea unui parteneriat cu Jolidon, unul dintre simbolurile lenjeriei europene pe plan global. Colaborarea a făcut posibilă crearea unei noi colecţii de lenjerie intimă inspirată de parfumul recent lansat, AVON Instinct, o provocare lansată femeilor de a fi sexy şi pline de încredere.

Prin colecţia Instinct by AVON for Jolidon, oferim româncelor un motiv în plus pentru a fi încrezătoare în puterea lor de seducţie. Un partener precum Jolidon a înţeles foarte bine cum arată femeia în viziunea noastră , iar lenjeria lansată, care pune în valoare frumuseţea şi feminitatea, este cea mai bună dovadă în acest sens”

Bogdan Berdacovici PR & Advertising Manager, AVON România

Piesele de lenjerie intimă Jolidon au fost gândite pentru a încuraja femeile să îşi asculte simţurile, să aibă curajul de a-şi pune în evidenţă feminitatea şi de a transforma fiecare zi într-un moment special. Noua colecţie, inspirată de senzualitatea femeii încrezătoare, include şase piese de lenjerie: un babydoll,  doua modele de sutien şi  trei modele de chiloţi.

Jolidon încurajează spiritul inovativ şi creativitatea, astfel că ideea celor de la AVON de a le oferi clientelor sale o colecţie de lenjerie intimă care sa le valorifice personalitatea a reprezentat pentru noi o provocare pe care ne-am asumat-o cu mare plăcere. Ne bucurăm sa susţinem această initiaţivă AVON prin crearea unei noi colecţii de lenjerie”

Olga Stanciu, Director Adjunct Jolidon

Acordurile citric-fructate ale parfumului Instinct, ce se împletesc cu notele de camelie, lemn de santal, fruct stea şi mosc constituie principala sursă de inspiraţie pentru lenjeria intimă prin care AVON şi Jolidon invită femeile să se lase purtate de instinct, în orice clipă.

banner11Senzuala Megan Fox, în premieră imaginea unui parfum AVON, susţine acest demers şi adresează tuturor femeilor provocarea de a lăsa aroma noii ape de parfum să le ghideze simţurile. ,,AVON Instinct: o aromă pe care nu o vei uita niciodată şi care îţi va trezi simţurile. Lasă-te pradă celui mai intens instinct: seducţia!” – Megan Fox, actriţă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: