Fashion Trends: Alege cele mai inspirate cadouri pentru acest Crăciun de la Levi’s Fashion Trends: Alege cele mai inspirate cadouri pentru acest Crăciun de la Levi’s
În acest sezon, Levi’s încurajează o abordare alternativă a cadourilor tradiționale de sărbători. Continuând campania Give Better for 2022, Levi’s este gata să asigure... Fashion Trends: Alege cele mai inspirate cadouri pentru acest Crăciun de la Levi’s

În acest sezon, Levi’s încurajează o abordare alternativă a cadourilor tradiționale de sărbători. Continuând campania Give Better for 2022, Levi’s este gata să asigure un caracter sustenabil și calitativ pieselor vestimentare, fiind astfel modalitatea perfectă de a reuni comunitatea.

Programul Give Better se concentrează asupra oferirii unui cadou atemporal, fiind simplu și cu un impact garantat din punct de vedere stilistic. Cumpără un cadou mai bun, pe care îl vei purta pentru mai mult timp. Un mindset care este vizibil prin articolele Levi’s, în mod deosebit prin emblematicul 501. În timp ce stilurile și combinațiile privind denimul se vor schimba odată cu trecerea timpului, blugii Original Levi’s 501 vor fi un element definitoriu în permanență. Din 1873 și până în prezent, acest articol nu s-a demodat niciodată.

Tocmai de aceea, o caracteristică cheie a campaniei Give Better din acest sezon este reprezentată de vopselele și culorile atemporale ale blugilor Levi’s 501. O nouă gamă de 501 Originals pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și o nouă gamă de blugi 501 90’s pentru femei, create din cânepă ecologică din bumbac sau denim din cânepă. Acest aspect reprezintă o abordare a denimului care combină croielile de înaltă calitate cu durabilitatea sporită a țesăturii de cânepă, oferind perechilor de blugi 501 un caracter atemporal în adevăratul sens al cuvântului.

O altă caracteristică a campaniei Give Better este îmbinarea unor elemente esențiale și calitative. În uniformitate cu stilul atemporal, articolele vestimentare bine făcute pot oferi același caracter longeviv garderobei tale. Astfel, calitatea nu se demodează niciodată și îmbrăcămintea ta va dura cu siguranță. Ba mai mult de atât, odată cu trecerea timpului, aceasta va căpăta un aspect și mai plăcut. Pentru un sezon festiv, cele mai bune cadouri sunt acelea care vor fi purtate cu drag și iubire și în anii viitori.

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații.

Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: