Fashion icon-ul secolului 21 creează evian x CHIARA FERRAGNI Ediția Limitată de colecție Fashion icon-ul secolului 21 creează evian x CHIARA FERRAGNI Ediția Limitată de colecție
evian își unește forțele cu Chiara Ferragni și creează o nouă Ediție Limitată iconică evian. După un deceniu de la prima colaborare în materie... Fashion icon-ul secolului 21 creează evian x CHIARA FERRAGNI Ediția Limitată de colecție

evian își unește forțele cu Chiara Ferragni și creează o nouă Ediție Limitată iconică evian. După un deceniu de la prima colaborare în materie de design pe care brandul a avut-o cu lumea modei, anume Christian Lacroix, anul 2017 marchează o nouă eră pentru actuala Ediție iconică evian® în serie Limitată. Brandul aduce un design nou și proaspăt cu această colecție recentă, grație mărcii Chiara Ferragni care emană o atitudine jucăușă.

Designul ei pentru colecția evian® Ediție Limitată încorporează modelul emblematic pe care însăși Chiara l-a făcut faimos prin propria marcă omonimă, CHIARA FERRAGNI. Ea a adăugat încă patru noi modele exclusive pentru noua sticlă evian®, inspirate de povestea brandului. Modelele sunt  trei piscuri de munte cu câte o stea în vârf, ce reprezintă Alpii Francezi, o inimă săgetată de o sticlă, o stea cu valuri și o picătură de apă pură minerală evian®.

Designul ei tineresc și liber întruchipează iconicul slogan evian® “Live young” și emană prin această stare de spirit propriul ei stil vestimentar atât de jucăuș.

“Sunt foarte fericită să mă alătur familiei evian® în această nouă aventură. Iubesc să creez ceva care este atât de diferit față de ceea ce fac eu cu propriul brand, completând astfel cu elemente noi colecția mea de brand”, declară Chiara Ferragni.

“evian® este un brand jucăuș și chic ce dorește să se bucure la maximum de viață. Valori pe care suntem siguri că le îndeplinește cu adevărat Chiara Ferragni. Iubim atitudinea proaspătă și jucăușă a Chiarei și a fost evident de la început că ambele branduri împărtășesc aceeași stare de spirit ‘Live young’.”, declară Veronique Penchienati.

Sticla evian® x CHIARA FERRAGNI Ediție Limitată va fi disponibilă în varianta unui recipient de sticlă (75cl). Noua sticlă va fi disponibilă la nivel global, în hotelurile, cafenelele și restaurantele selecționate, cât și la comercianți, începând cu luna Octombrie 2017.

În România noua sticlă Ediție Limitată evian® x CHIARA FERRAGNI va fi disponibilă prin importatorul exclusiv B.D.G. IMPORT.  si on-line pe www.beicevrei.ro

Chiara Ferragni este un fashion icon și un antreprenor. Cariera Chiarei a luat naștere în 2009 când și-a lansat propriul blog de stil, The Blonde Salad. Cu ajutorul unui branding personal foarte puternic pe canalele de social media, ea a căpătat cu succes o poziție importantă în spațiul digital, azi atingând un număr de peste 10 milioane de  followers pe Instagram.

Chiara a avut colaborări cu numeroase case de modă și a pozat pentru coperțile celor mai renumite reviste de fashion din toată lumea, precum Vogue, Vanity Fair și InStyle. Ea a fost parte a topului Forbes “30 cei mai influenți oameni sub 30” în anul 2015 și fără nicio îndoială a fost recunoscută ca una dintre cele mai influente personalități din industria modei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: