Fashion flashmob: „Black by Gina Cas” Fashion flashmob: „Black by Gina Cas”
Vineri, 29 mai, în Centrul Vechi, a avut loc prezentarea creațiilor vestimentare ale designer-ului român Gina Cas. Prezentarea numită „Black by Gina Cas” s-a desfășurat... Fashion flashmob: „Black by Gina Cas”

Vineri, 29 mai, în Centrul Vechi, a avut loc prezentarea creațiilor vestimentare ale designer-ului român Gina Cas. Prezentarea numită „Black by Gina Cas” s-a desfășurat sub forma unui flashion flashmob.

Ce am urmărit prin conceptul „Black” a fost să readuc în atenție caracteristicile clasicului negru – de la eleganță  la mister şi dramă – într-o interpretare diferită. Totul, printr-o creație bazată pe forme geometrice, pe elemente inovative, care combină linia  excentrică a ținutelor de scenă ale artiștilor, starurilor cu tendințele cotidiene, reflectând un nou spirit urban, un nou fel de fi și de a apărea al oraşelor”, a declarat Gina Cas despre tema prezentării.

Referitor la forma aleasă pentru desfășurarea prezentării – fashion flashmob –  designerul a explicat că scopul nu a fost doar o aranjare necovențională în scenă, ci să susțină chiar conceptul prezentării, prin coborârea creațiilor de pe catwalk și aducerea lor în fața publicului, într-un contact cât mai apropiat și mai direct.

Spiritul prezentării este urban, de aceea cred că această formă de contact, cât mai apropiat a spectatorului cu ținutele, cu linia creației, cu modelele, în contextul prezenţei obişnuite pe stradă, completează și exprimă mai clar chiar ideea creației”, a explicat Gina Cas.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: