Fashion Days aduce cele mai trendy accesorii de festival la Summer Well Fashion Days aduce cele mai trendy accesorii de festival la Summer Well
Fashion Days este partener Summer Well, festival care se va desfășura în perioada 13 – 14 august, la Domeniul Știrbey. Sub umbrela #timeformusic, Fashion Days... Fashion Days aduce cele mai trendy accesorii de festival la Summer Well

Fashion Days este partener Summer Well, festival care se va desfășura în perioada 13 – 14 august, la Domeniul Știrbey. Sub umbrela #timeformusic, Fashion Days a pregătit pentru participanții Summer Well un spațiu inspirat din atmosfera de festival.

Spatiul Fashion Days este împărțită în 3 zone: zona de relaxare, locul unde vizitatorii pot aștepta în voie startul concertelor preferate, în zona foto își pot face cele mai inspirate fotografii, iar în zona de premii și cadouri vor primi din partea Fashion Days accesorii trendy, precum borseta de festival sau cutia SEE WELL pe care o pot folosi în timpul concertelor și în pauze pentru a se înălța să vadă mai bine scena sau pentru a se odihni.

„Conceptul pe care l-am dezvoltat ca parteneri ai festivalului, #timeformusic, continuă povestea campaniei Fashion Days, Time to Change, lansată la începutul acestui an și face parte din strategia noastră de comunicare în offline.  Ne dorim să le oferim clienților noștri și publicului Summer Well o experiență inedită, într-un spațiu care se potrivește foarte bine cu spiritul creativ al Summer Well”, spune Andrei Chirilă, CMO Fashion Days.

Pe perioada celor 2 zile de festival, în zona Fashion Days participanții cu cele mai inspirate fotografii vor fi premiați cu vouchere de cumpărături. Astfel, vizitatorii care postează pe Instagram fotografiile realizate în spațiul Fashion Days, folosind hastag #timeformusic, pot câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 400 de lei sau două vouchere, de câte 100 de lei.

Totodată,  special pentru publicul pasionat de muzică, Fashion Days a creat o colecție specială cu outfituri inspirate pentru festival. Colecția este disponbilă și pe site-ul Fashion Days și poate fi accesată pe toată perioada festivalului: https://www.fashiondays.ro/s/summer-well-festival-mmse-w?origin=top.

Pe scena Summer Well 2016 vor concerta zece trupe The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS. Porţile festivalului se vor deschide la ora 15:00 în ambele zile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: