Farmec lansează primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic Farmec lansează primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic
Producătorul de cosmetice Farmec, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața locală, marchează o premieră în România si lanseaza primele... Farmec lansează primele deodorante antiperspirante cu Acid Hialuronic

Producătorul de cosmetice Farmec, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața locală, marchează o premieră în România si lanseaza primele deodorante antiperspirante Gerovital H3 Evolution cu Acid Hialuronic.

Specialiștii Farmec au inovat deodorante care asigură, pe lângă protecția îndelungată sporită, o hidratare intensă pentru pielea sensibilă din zona axiIară. Deodorantele antiperspirante Gerovital H3 Evolution sunt disponibile în trei sortimente a căror eleganță și feminitate se reflectă atât în denumirile sale, cât și în parfumurile delicate și florale ce le însoțesc.

Combinația unică de ingrediente ce stau la baza noilor produse Gerovital H3 Evolution este rezultatul experienței îndelungate a specialiștilor Farmec. Acidul Hialuronic, un component natural al organismului, ajută deodorantele antiperspirante românești să acționeze dual la nivelul pielii din zona axilară. Astfel, acesta asigură o hidratare optimă zilnică a pielii prin refacerea rezervelor de apă eliminate de organism în urma proceselor de transpirație, estompând în același timp efectele neplăcute ce rezultă în urma acestor procese. În plus, datorită proprietăților sale de hidratare intensă, Acidul Hialuronic devine aliatul perfect, înlăturând efectelor de piele iritată după epilare sau de piele uscată, acționând direct la nivelul acesteia.

Concepute special pentru pielea sensibilă din zona axilară, deodorantele conțin 0%  parabeni, alcool sau triclosan, sporind astfel nivelul de protecție al epidermei pe durata întregii zile. Mai mult, deodorantele nu lasă urme galbene sau albe pe haine.

Cele trei deodorante antiperspirante românești au parfumuri delicate, dar bine accentuate de note distincte, elegante și feminine, în care se pot regăsi orice stil și orice atitudine.

Astfel, pentru femeile puternice care vor să-și pună în evidență feminitatea bine echilibrată, Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal și mandarine și temperat de o bază vanilată, cu doar un strop aromat de mosc și ambră. Sapphire for Woman are o amprentă parfumată elegantă și distinsă, ideală pentru femeile delicate, iar notele de trandafiri și iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santal și a câtorva atingeri delicate de mosc, dau acestui deodorant o personalitate aparte. Trio-ul este completat de Pearl for  Woman, un deodorant cu note dulci și rotunde, potrivit pentru femeile romantice și caline. O combinație unică de parfumuri fructate și florale, Pearl are la bază un miez vanilat intens, alături de note discrete de rom și mosc pentru un plus de seducție și frumusețe.

  • Eric Victor

    30/04/2015 #1 Author

    Cu siguranta o sa incerc acest produs deoarece este brand romanesc si trebuie sa promovam produsele din Romania deoarece sunt bune si trebuie sa le facem cunoscute

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: