Fanii OnePlus au acces în avans la OnePlus Nord CE 5G printr-o campanie de vânzări anticipate Fanii OnePlus au acces în avans la OnePlus Nord CE 5G printr-o campanie de vânzări anticipate
Campania de vânzări anticipate ”OnePlus Nord CE5G Core Sales” va debuta pe 10 iunie și le va oferi membrilor comunității OnePlus livrare mai rapidă,... Fanii OnePlus au acces în avans la OnePlus Nord CE 5G printr-o campanie de vânzări anticipate

Campania de vânzări anticipate ”OnePlus Nord CE5G Core Sales” va debuta pe 10 iunie și le va oferi membrilor comunității OnePlus livrare mai rapidă, începând cu 14 iunie 2021.

OnePlus Nord CE 5G, cel mai nou membru al liniei de produse Nord de la OnePlus, va fi disponibil în prima fază exclusiv comunității OnePlus, adică fanilor loiali, prin campania de vânzări anticipate ”Core Sales” de pe oneplus.com, înainte de debutul vânzărilor generale. Vânzările anticipate încep pe 10 iunie, la ora 18:15 (ora României), la scurt timp după evenimentul de lansare a produsului.

Acestea se vor încheia în noaptea de 11 iunie 2021. Membrii comunității OnePlus trebuie să acceseze linkul paginii de produs a OnePlus Nord CE 5G: https://www.oneplus.com/oneplus-nord-ce-5g pentru a plasa comenzile. Membrii care achiziționează OnePlus Nord CE 5G pe parcursul vânzărilor anticipate vor vor fi printre primii care primesc dispozitivul, începând cu 14 iunie.

Vânzările anticipate sunt deschise pentru membrii comunității OnePlus din toată Europa. ”OnePlus CE 5G Core Sales” este o confirmare a angajamentului OnePlus de a recompensa comunitatea sa loială, care a fost esențială pentru succesul companiei de la bun început.

Această inițiativă este în linie cu tradiția OnePlus de a organiza evenimente pop-up în care membrii comunității au oportunitatea de a fi primii care pun mâna pe cele mai recente dispozitive. De-a lungul anilor, mii de membri ai comunității OnePlus din întreaga lume au făcut cozi ore în șir, pentru a fi primii care pun mâna pe cel mai nou dispozitiv OnePlus. Având în vedere constrângerile ridicate de pandemie, OnePlus a organizat această inițiativă specială online „Core Sales” pentru a oferi comunității sale oportunitatea de a fi primii care primesc OnePlus Nord CE 5G, care va fi lansat în curând.

OnePlus a a preluat elemente de bază de la primul Nord și a adăugat câteva funcții suplimentare pentru a aduce un telefon cu ”puțin mai mult decât v-ați aștepta”, la un preț și mai accesibil. OnePlus Nord CE 5G oferă experiența rapidă și fluidă OnePlus. Acesta este dotat cu feature-uri de calitate, cum ar fi camera triplă de 64 MP și 5G, care le oferă utilizatorilor o experiență excelentă acum și pe viitor. De altfel,  acest dispozitiv va fi una dintre cele mai accesibile opțiuni 5G disponibile de la OnePlus. În plus, OnePlus Nord CE 5G este cel mai subțire dispozitiv OnePlus de la OnePlus 6T și vine cu jack pentru căști de 3,5 mm.

OnePlus Nord CE 5G va fi lansat în Europa pe 14 iunie. Evenimentul de lansare poate fi urmărit prin logare pe canalul de livestream al evenimentului la ora 17:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: