FAN Courier dublează numărul centrelor de predare/primire colete din București FAN Courier dublează numărul centrelor de predare/primire colete din București
FAN Courier, unul din liderii pieței locale de curierat dublează numărul Centrelor de predare-primire expeditii pentru clienții din București, cel mai important HUB al... FAN Courier dublează numărul centrelor de predare/primire colete din București

FAN Courier, unul din liderii pieței locale de curierat dublează numărul Centrelor de predare-primire expeditii pentru clienții din București, cel mai important HUB al companiei de pe teritoriul României, numărul acestora ajungând astfel la opt în Capitală.

Începând din această lună, clienții FAN Courier pot preda și/sau ridica expediții din alte 4 zone ale Capitalei, față de cele 4 puncte de predare/primire existente deja în:

– Str. Fabrica de Glucoză 11C, sector 2, București

– Șos de Centură 32, Ștefăneștii de Jos, IF

– Șos. Berceni nr. 7, Popești Leordeni, IF

– Splaiul Independenței nr. 319, bl OB 408, Sema Parc, sector 6, București

Roxana Magopet, director marketing FAN CourierPunctele de predare și primire colete au fost deschise pentru a răspunde unei nevoi reale a consumatorilor și pentru optimizarea serviciilor oferite de noi. În decursul timpului, am constatat că sunt clienți cărora fie timpul nu le permitea să aștepte curierul pentru a primi sau a preda un colet sau plic fie își exprimau dorința de a veni la noi la sediu pentru a ridica expediția.

Punctele de predare/primire au fost soluția prin care oferim clienților o nouă posibilitate de a accesa serviciile FAN Courier mai aproape de casa sau biroul lor, înintervalul orar 09.00 – 21.00 în timpul săptămânii și 09.00-14.00 sâmbătă

Roxana Magopeț, director de marketing al FAN Courier

Cele opt centre de predare/primire sunt poziționate în zone diferite ale Capitalei astfel încât să deservească un număr cât mai mare de clienți din fiecare zonă, fără ca tranzitul expedițiilor să influențeze timpii de livrare la destinație.

Această soluție vine în completarea altor servicii dezvoltate de companie pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, precum Collect Point, în prezent disponibil și în rețeaua celei mai mari rețele de distribuție carburanți din România,OMV-Petrom,  sau serviciile de curierat cu livrare rapidă, tip Express Loco(livrare în 1,2, 4 sau 6 ore).

Clienții pot preda sau ridica colete și plicuri în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9.00-21.00 și sâmbăta, între orele 9.00-14.00.

Primele 2 puncte de predare/primire deschise luna trecută se găsesc în str. Știrbei Vodă, 114-116 (vis-a-vis de DNA) si pe Calea Călărași nr 172 (intersecție cu Str. Popa Nan, vis-a-vis de Universitatea Hyperion).

Începând cu 01 august au fost inaugurate și ultimele 2 puncte de lucru, acestea fiind situate pe Calea 13 Septembrie 63 și Calea Șerban Vodă 256 (intersecție cu Str. Cuțitul de Argint).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: