Facebook, folosit lunar de 1,5 miliarde de oameni Facebook, folosit lunar de 1,5 miliarde de oameni
Rețeaua de socializare Facebook a ajuns pentru prima dată în istoria sa la 1,5 miliarde de utilizatori care folosesc site-ul în fiecare lună. Astfel,... Facebook, folosit lunar de 1,5 miliarde de oameni

Rețeaua de socializare Facebook a ajuns pentru prima dată în istoria sa la 1,5 miliarde de utilizatori care folosesc site-ul în fiecare lună. Astfel, platforma, care are cum peste jumătate dintre utilizatorii de internet ai lumii pe lista membrilor, a ajuns să aibă venituri cu 40% mai mari în ultimul trimestru (finalizat în septembrie).

Oficialii companiei au precizat faptul că Facebook a fost folosit zilnic de peste 1 miliard de persoane din întreaga lume, iar numărul lunar de utilizatori activi a ajuns la 1,55 miliarde de persoane, cu 14% peste cel din aceeași perioadă a anului trecut.

Deși marja profitului a scăzut, Facebook derulând în prezent investiții semnificative în aplicații mobile dar și în realitate virtuală, majorarea veniturilor a adus și un plus al profitului cu 11%, până la nivelul de 896 de milioane de dolari.

Și cum veștile bune au sporit și valoarea acțiunilor gigantului american din social media, Facebook este evaluat acum la 300 de miliarde de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: