Câţiva utilizatori au observat o nouă trăsătură în aplicaţia de iOS a Facebook, şi anume posibilitatea de a programa ştergerea posturilor de pe pagină....
facebookCâţiva utilizatori au observat o nouă trăsătură în aplicaţia de iOS a Facebook, şi anume posibilitatea de a programa ştergerea posturilor de pe pagină.

Contactaţi de The Next Web, oficialii Facebook au confirmat că “testează un nou feature pe dispozitivele cu iOS care le va permite utilizatorilor să-şi programeze ştergerea postărilor după o anumită perioadă de timp”.

facebook trends.pgNu ar fi pentru prima dată când reţeaua de socializare testează noi trăsături menite să uşureze (sau nu) viaţa utilozatorilor, compania introducând destul de des trăsături fresh unui set restrâns de persoane pentru a testa reacţia pieţei în eventualitarea unei lansări la nivel global.

Dacă e să luăm de bun ceea ce au observat subiecţii din grupul test, am avea ca opţiune de ştergere a posturilor un interval ce porneşte de la o oră la 7 zile, informaţia urmând să dispară de pe perete. Totuşi, nu şi din serverele Facebook, unde poate sta chiar şi 90 de zile înainte de a fi pierdută pe vecie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: