Facebook, aproape de cea mai mare schimbare din ultimul deceniu Facebook, aproape de cea mai mare schimbare din ultimul deceniu
Rețeaua de socializare Facebook va trece în curând prin cea mai mare schimbare din istoria sa. Reprezentanții gigantului din social media au anunțat la... Facebook, aproape de cea mai mare schimbare din ultimul deceniu

Rețeaua de socializare Facebook va trece în curând prin cea mai mare schimbare din istoria sa. Reprezentanții gigantului din social media au anunțat la finalul lunii septembrie faptul că vor introduce în scurt timp o nouă opțiune pentru cei peste un miliard de utilizatori ai săi.

Astfel, aceștia vor avea posibilitatea de a-și ilustra profilul cu o scurtă animație video, în locul bine cunoscutei fotografii de profil.

“Lumea s-a schimbat din 2004, momentul în care am introdus profilurile. Pentru că utilizatorii noștri vizitează profilurile Facebook de peste 4 miliarde de ori pe zi, căutăm să aducem noi moduri în care oamenii să se conecteze unii cu alții. Azi începem să testăm următorul pas în evoluția profilurilor: clipurile de profil. În curând, veți putea filma un scurt video repetitive care se va derula pentru orice vizitator al profilului vostru. Clipurile de profil îți vor permite să afișezi o latură a ta pe care până acum nu o puteai arăta și vor adăuga o nouă dimensiune profilului tău”, au declarat reprezentanții Facebook într-o postare pe blogul oficial al companiei.

Facebook a depășit un nou prag: 1 din 7 oameni din întreaga lume au folosit rețeaua într-o singură zi

Aceștia au precizat faptul că nu vor ignora din acest moment fotografiile de profil, dezvoltând noi opțiuni și pentru acestea (de exemplu, vom putea afișa o fotografie din vacanță în momentele în care suntem plecați, sau una specială cu ocazia zilei de naștere). Totodată, vor apărea modificări legate de modul în care utilizatorii își pot afișa datele de contact și descrierile personale.

Cei de Facebook vor modifica și designul aplicației pe platformele mobile. “Pe lângă noile opțiuni legate de profil, am făcut și schimbări de design pentru varianta mobilă, acestea îmbunătățind layout-ul profilului și prezentând mai bine informațiile despre tine și prietenii tăi, într-un mod mai antrenant din punct de vedere vizual”, au mai spus oficialii Facebook.

Potrivit acestora, toate aceste feature-uri noi vor fi testate pe un mic număr de utilizatpri iPhone din Marea Britanie și California, urmând să fie disponibile în scurt timp și la scară largă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: