F64 lanseaza programul “Prima casa pentru catei” F64 lanseaza programul “Prima casa pentru catei”
F64, cel mai mare magazin foto-video din România, lansează programul „Prima casă pentru căței“. Printre multiplele genuri populare de fotografie pe care oamenii le-au... F64 lanseaza programul “Prima casa pentru catei”

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, lansează programul „Prima casă pentru căței“. Printre multiplele genuri populare de fotografie pe care oamenii le-au creat, întreținut și dezvoltat de-a lungul anilor, cel cu animale are un loc special în istorie.

De la celebrele cadre ale lui Elliott Erwitt surprinse pe străzile aglomerate din marile orașe până la cele de studio și cele care ne bucură pe rețelele sociale, animalele de companie au fost imortalizate în milioane de moduri. Acum, prin noua campanie F64, fotografia devine principalul mijloc de prezentare a cazurilor unor câini abandonați și găzduiți la “Asociația pentru Protectia Animalelor Robi”. Pe rețelele sociale programul poate fi găsit și prin hashtag-ul #LaF64FotografiaFaceBine.

„Fotografia este unul dintre cele mai puternice mijloace de comunicare așa că ne-am gândit să punem acest instrument în slujba binelui. Pornind de la această idee, a luat naștere «Programul Prima Casă pentru Căței». Ne-am dorit ca imaginile să devină vocea celor care nu cuvântă și să încurajăm în acest fel procesul de adopție. Noi am început cu cățeii, însă acest program poate să funcționeze și pentru restul de necuvântătoare. Sper ca povestea noastră să îi inspire și pe alți iubitori de animale și fotografie care să ducă povestea mai departe. Pe scurt, fotografia face bine!“, a declarat Ana Măreșescu – Event & Training Manager F64, inițiatoarea proiectului.

Videoclipul de prezentare a campaniei este disponibil pe YouTube, aici.

Programul se va desfășura timp de o lună și toți cei interesați să adopte unul dintre câinii pe care F64 îi prezintă pe în albumul dedicat de pe pagina de Facebook o pot face foarte ușor. Trebuie doar să trimită un mail la adresa asociatia.robi@gmail.com și să treacă în subiect „Programul Prima Casă pentru Căței“. Cei care doresc să ajute trebuie să știe și că adopția poate fi la distanță, modalitate care presupune plata unei sume lunare, pe o perioadă determinată sau nu, pentru asigurarea hranei animalului.

De asemenea, blogul F64 va fi o resursă de informare despre proiect și sunt pregătite câteva surprize de-a lungul derulării campaniei.

 „Privit din afară, un astfel de proiect poate părea o picătură într-un ocean de probleme, dar, cum oceanul e format din picături, acesta merită limpezit așa picătură cu picătură, proiect cu proiect. În concluzie am spus fără ezitare: I’m in!”, ne spune Tibi Mînzu, fotograful care a realizat ședința foto, în interviul acordat pentru blogul F64.

 Sfaturi și trucuri pentru iubitorii de animale și pasionații de fotografie

În cadrul campaniei, pasionații vor găsi atât informații de making-off, articole dedicate cu tips & tricks despre imortalizarea animalului de companie, cât și echipamentele dedicate acestui tip de fotografie. Categoriile vizate sunt: aparatele foto DSLR, obiectivele de diverse focale, echipamentele de studio, telefoanele mobile și, bineînțeles, accesoriile.

Pentru realizarea imaginilor incluse în acest program, alături de fotograf, voluntarii F64 și Robi au amenajat un adevărat studio foto, folosindu-se de toate echipamentele de care aveau nevoie pentru a obține imaginile dorite.

Iubitorii de animale care vor să își fotografieze cei mai buni prieteni dintre necuvântătoare beneficiază de reduceri și pachete promoționale la F64.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: