„The Human Body”, prima expozitie de acest gen din Romania, organizata de Events, a necesitat o polita de asigurare speciala care a fost incheiata...
human body„The Human Body”, prima expozitie de acest gen din Romania, organizata de Events, a necesitat o polita de asigurare speciala care a fost incheiata de catre compania de asigurari Certasig prin Leader Team broker de asigurare. Valoarea politei se ridica la 5.000.000 de euro si include, printre altele, daunele materiale, daunele catre terti, raspundere civila generala sau procesul de incarcare si descarcare a materialelor expozitionale.

de Marian Crăciun

Este ceva unic si pentru noi aceasta polita, practic am asigurat 200 de corpuri umane, iar riscurile sunt cat se poate de iesite din comun. Vorbim aici de temperaturi, vizitatori, incarcarea si descarcarea exponatelor, toate sunt cuprinse intr-o polita complexa care se intinde pe 4 luni. Noi am dezvoltat produse de asigurare pentru companiile care se ocupa de evenimente, dar acesta a fost, probabil, cel mai dificil de realizat datorita complexitatii riscurilor. ”

Razvan Rusu, managing director Leader Team broker de asigurare.

Evenimentul se va intinde pe o perioada de 4 luni iar polita de asigurare acopera riscurile pe toata perioada. Este pentru prima data cand o companie de brokeraj din Romania intermediaza asigurarea unui eveniment care se intinde pe o perioda lunga de timp si care are riscuri unice. Expozitia include 200 de corpuri umane reale care ofera o perspectiva unica, tridimensionala, a corpului uman si a fost nevoie de 10 ani pentru realizarea ei.

Leader Team broker de asigurare este o companie infiintata in anul 2006, cu peste 5000 de clienti activi si o cifra de afaceri de peste 1,8 milioane de euro.

humanbody5 expo human body1-1 Tentoonstelling toont menselijke lichamen 162445907-6be5288d-071f-4729-a670-53e172327d36 the-human-body-exhibition---torino_325x435 the-human-body-exhibition-torino resize_image

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: