Exploreaza lumea subacvatica alaturi de Dino si poti castiga o excursie la acvariul din Lisabona Exploreaza lumea subacvatica alaturi de Dino si poti castiga o excursie la acvariul din Lisabona
Si anul acesta, Danonino  continua campania educationala „Spune DA explorarii”, cu o noua provocare si o noua experienta interactiva menita sa încurajeze autonomia si... Exploreaza lumea subacvatica alaturi de Dino si poti castiga o excursie la acvariul din Lisabona

Si anul acesta, Danonino  continua campania educationala „Spune DA explorarii”, cu o noua provocare si o noua experienta interactiva menita sa încurajeze autonomia si curi descoperirea biodiversitatii marine cu ajutorul magnetilor colectionabili din pachetele Danonino.

Dino îi poarta pe cei mici în fascinanta lume subacvatica!  

Noua campanie „Descopera lumea marina” vine în completarea campaniei educationale „SpuneDA explorarii” lansata în 2018, prin intermediul careia Danonino propune parintilor si copiilor metode interactive pentru cunoasterea misterelor mediului înconjurator. Initiativa este parte a campaniei integrate de comunicare „Spune DA” lansata de Danonino în 2016, avand ca prioritate promovarea unei cresteri armonioase a copiilor bazata pe autonomie, educatie, încredere, dar si printr-o alimentatie echilibrata.

Noile ambalaje ale produselor Danonino îl înfatiseaza pe Dino în scafandru, pregatit sa descopere misterele lumii subacvatice si sa-i învete pe prietenii exploratori toate secretele despre vietuitoarele din mari si oceane prin intermediul realitatii virtuale. Scaneaza magneteii Danonino cu aplicatia Shazam si în cateva secunde cobori în lumea adancurilor alaturi de Dino pentru o experienta interactiva unica.

Atunci cand vine vorba de gustarea preferata a celor mici, Danonino e, de cele mai multe ori, nelipsit. Produsele noastre sunt special gandite pentru a le oferi copiilor sursa de calciu si vitamina D necesare pentru dezvoltarea normala a oaselor. Am pornit în aceasta calatorie de a sustine autonomia copiilor din dorinta de a oferi parintilor metode alternative la tot ceea ce înseamna cresterea armonioasa si emotionala a celor mici si de a le SPUNE DA unui viitor mai fericit. Am început campania SPUNE DA în 2016 avand ca prioritate dezvoltarea bazata pe autonomie, educatie, încredere si alimentatie echilibrata, si de atunci lansam periodic provocari si experiente noi. Anul acesta continuam sustinerea conceptului de autonomie prin campania „Descopera lumea marina” prin care ne propunem sa îmbinam educatia, descoperirea lumii subacvatice, cu joaca, într-un mod cat mai interactiv”, a declarat Andreea Dumitrescu, Sr. Brand Activation Manager Danonino  Romania & Bulgaria.

Descopera lumea marina: castiga o excursie la acvariul din Lisabona!

Danonino te provoaca sa treci de la experienta virtuala la experienta calatoriei. Bucura-te de o gustare hranitoare, descopera informatia educativa din spatele fiecarui magnetel si intra în cursa pentru o experienta unica. Cumpara oricare 2 pachete Danonino din noua campanie, înscrie bonul pe site-ul www.promotie.danonino.ro si poti castiga o excursie cu familia la acvariul din Lisabona.

Noua colectie de magneti de frigider are rolul de a-i provoca pe copii sa afle cat mai multe despre misterele lumii acvatice, îmbinand joaca cu educatia într-o maniera cat mai atractiva si distractiva. Magnetii cu ilustratii sunt distribuiti gratuit, la achizitionarea iauturilor de baut sau a branzicii Danonino, în limita stocului disponibil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: