Evolio anunta extinderea operatiunilor pe piaţa din Germania, prin lansarea versiunii în limba germană a magazinului online, www.evolio.de. Oferta companiei pe această nouă piaţă...
evolio.deEvolio anunta extinderea operatiunilor pe piaţa din Germania, prin lansarea versiunii în limba germană a magazinului online, www.evolio.de. Oferta companiei pe această nouă piaţă include Evotab 4, la pretul de 55 Euro, aceasta fiind cea mai ieftină tabletă disponibilă în Germania.  

Deschiderea acestui magazin online face parte din strategia de dezvoltare a companiei și de extindere a brand-ului Evolio. www.evolio.de se adresează în primul rând pieţelor din Germania și Austria, dar și vorbitorilor de limbă germană din întreaga lume. Operațiunile companiei din Germania vor fi coordonate de la Munchen.

Estimăm vânzări de peste 200 000 Euro în primul an de activitate in piața germana. Decizia de a face primul pas in Europa de vest, in Germania, a pornit de la interesul manifestat de consumatorii din această țară, numărul de vizitatori germani pe site-ul evolio.ro reprezentând aproximativ 15% din totalul de vizite din străinătate

Liviu Nistoran, Președinte Evolio

Oferta Evolio pentru această nouă piaţa de desfacere include în principal tablete, smartphone-uri și sisteme de navigaţie GPS.

Compania Televoice Grup, deţinătoarea brandului Evolio, a fost înființată în 2002 și este unul dintre liderii industirei de IT&C din România, fiind cunoscută pentru produsele multimedia, de telecomunicaţii şi sisteme de navigaţie GPS oferite, bazate pe cele mai noi tehnologii.

Televoice Grup are în portofoliu tablete, eBook Readere, smartphone-uri, produse de telecomunicaţii şi sisteme de navigaţie GPS, precum şi aplicaţii de conţinut adaptate pieţei din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: