Evian și Medicover, cadouri pentru copii în luna iunie Evian și Medicover, cadouri pentru copii în luna iunie
Începând cu 1 Iunie, Ziua Copilului, și până la sfârșitul acestei luni, Evian și Medicover te invită să te bucuri de fiecare moment și... Evian și Medicover, cadouri pentru copii în luna iunie

Începând cu 1 Iunie, Ziua Copilului, și până la sfârșitul acestei luni, Evian și Medicover te invită să te bucuri de fiecare moment și sa-ți pui imaginația la joacă.

Toți copiii care vor ajunge în luna Iunie în rețeaua clinicilor Medicover vor primi un cadou din partea Evian. Pentru nou născuți și familiile lor, Evian a pregătit un CD cu 2 povești, două sticle de apă minerala naturală Evian și o scrisoare în care îi informează despre importanța hidratării.

Copiilor mai mari care vor ajunge în clinicile Medicover, în luna Iunie, Evian  le-a pregătit o carte de colorat, cu CD inclus, și două sticle de apă minerală naturală Evian.

CD&Books Luna Copiilor Evian @Medicover

Evian împreună cu echipa Medicover recomandă să te hidratezi în fiecare zi. Corpul uman este format în preponderență din apă, deci apa este un element vital pentru alimentația celor mici și mari.

Știai că: apa minerală naturală Evian este neatinsă de om, perfecționată de natură, îmbuteliată direct de la sursă și testată de 300 de ori pe zi, pentru a asigura puritatea ei? Evian este apa minerală naturală care aduce hidratarea de care ai nevoie, în cele mai bune condiții microbiologice. Provenită din Alpii Francezi și îmbuteliată după 15 ani de filtrare naturală.

Apa minerală Evian este disponibilă în sticle care se adresează atât celor mici de 0,33 l – perfecte pentru hidratare rapidă la locul de joacă, dar și în cantități mai mari, recomandate pentru întreaga familie.

Luna Copiilor 2

Pentru că Evian prețuiește fiecare clipă pe care o poți petrece cu cei dragi, oferă tuturor posibilitatea de a comanda apa minerală naturală, atât de necesară în fiecare zi, chiar la ușa casei tale.

Disponibilă spre vânzare cu livrare chiar la ușa ta și cu transport gratuit în: București, Judetul Ilfov, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare și pe Beicevrei.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: