UPC România aduce, în pragul sărbătorilor, veşti bune pentru clienţii săi – aceştia se pot bucura de fotbal de calitate din campionatul Angliei –...
eurosportUPC România aduce, în pragul sărbătorilor, veşti bune pentru clienţii săi – aceştia se pot bucura de fotbal de calitate din campionatul Angliei – Premier League. În urma achiziţionării de către Grupul Eurosport a drepturilor exclusive pentru difuzare, în România, a meciurilor din English Premier League, clienţii UPC România vor putea vedea în direct disputele dintre cluburi celebre precum Arsenal, Manchester United, Chelsea sau Liverpool.

Cu pachetul de canale Eurosport, clienţii UPC vor putea urmări acum şi meciurile din prima liga de fotbal a Angliei. Versiunea în limba română a canalului Eurosport va transmite în direct partidele din fiecare etapă Premier League. Transmisiunile vor include şi cele mai importante momente ale etapelor. English Premier League este una dintre cele mai spectaculoase ligi naţionale de fotbal din Europa, pentru echipele din Regatul Unit evoluând numeroşi jucători de top, dar şi jucători români. Clienţii UPC au astfel ocazia să urmărească evoluţiile jucătorilor români – Vlad Chiricheş (Tottenham), Răzvan Raţ (West Ham) şi Costel Pantilimon (Manchester City).

Totodată, iubitorii sportului rege vor putea urmări duelurile dintre echipele care evoluează în campionatul Germaniei, Bundesliga – meciurile sunt transmise pe Eurosport 2.

Ne bucurăm că putem să aducem clienţilor noştri fotbal de calitate din Premier League, în direct, pe Eurosport. Pentru noi este foarte important să oferim conţinut relevant, divers, care să bucure toţi membrii unei familii. Începând de mâine, clienţii noştri se vor putea bucura de spectacolul fotbalistic oferit de echipele unuia dintre din cele mai puternice campionate din lume”, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC România.

Primele meciuri din liga de fotbal a Angliei vor fi difuzate sâmbătă, 21 decembrie, când clienţii UPC România vor putea urmări în direct, pe Eurosport, disputa dintre Manchester United şi West Ham, dar şi duelul de pe Anfield, dintre Liverpool şi Cardiff. Luni, 23 decembrie, începând cu ora 22.00, clienţii UPC vor putea urmări derby-ul Premiere League, Arsenal – Chelsea, în direct şi în exclusivitate pe Eurosport.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: