Europa, 50% din business-ul internațional al UPS Europa, 50% din business-ul internațional al UPS
În urmă cu 40 de ani, gigantul american din logistică UPS lansa operațiunile de pe piața europeană, marcând, astfel, viitoarea extindere a companiei la... Europa, 50% din business-ul internațional al UPS

În urmă cu 40 de ani, gigantul american din logistică UPS lansa operațiunile de pe piața europeană, marcând, astfel, viitoarea extindere a companiei la nivel global. Compania intra, în premieră, în Germania de Vest, având la acel moment 200 de angajați, 120 de camioane pentru livrări și 20 de unități.

În prezent, UPS are peste 45.000 de angajați, 14.000 de vehicule, inclusiv biciclete, și operează peste 400 de unități de coletărie. În plus, UPS dispune de 16.000 de locații UPS Access Point pe întregul continent, de unde clienții pot ridica și plasa colete.

„Europa însumează 50% din business-ul internațional al UPS și este una dintre regiunile cu cea mai rapidă creștere pentru UPS. Ne-am angajat să investim două miliarde de dolari în rețeaua europeană între 2014 – 2019 – un angajament care îi va sprijini pe clienții noștri să crească în anii care vor urma”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS Europa.

După Germania, în 1985, UPS s-a extins și mai mult pentru a conecta cinci țări europene de SUA – Franța, Marea Britanie, Belgia, Luxemburg și Olanda. După nici un an, compania a adăugat încă 10 țări europene în portofoliu. Astăzi, UPS ajută la conectarea afacerilor din 56 de țări europene și teritorii cu clienții lor, atât pe continent, cât și în întreaga lume.

UPS este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv transportul de colete mici și mărfuri cargo, facilitarea comerțului  internațional și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: